UPDATE #NOW

6 απλοί τρόποι να περάσεις μια τέλεια Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι


JTeam

31 Δεκεμβρίου 2021

6 απλοί τρόποι να περάσεις μια τέλεια Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι
Unsplash
Το 2021 έφτασε στο τέλος του και δεν θα καταφέρουμε να το γιορτάσουμε όπως άλλες χρονιές αλλά όπως πάντα, μπορούμε να βρούμε κάθε λόγο να περάσουμε το ίδιο καλά, ακόμη και στο σπίτι.

Φτάσαμε στο τέλος κι αυτού του χρόνου και παρόλο που δεν έχουμε μπει 100% σε γιορτινό mood εξαιτίας των συνθηκών και των νέων μέτρων, μπορούμε να στήσουμε ένα τέλειο σκηνικό στο σπίτι μας για να περάσουμε το ίδιο όμορφα με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αν είσαι εντελώς απροετοίμαστη φέτος και δεν έχεις κανένα πλάνο, μπορείς να εμπνευστείς από τις παρακάτω ιδέες και να καταστρώσεις το καλύτερο σχέδιο έστω και την τελευταία στιγμή.

1. Διοργάνωσε μαραθώνιο ταινιών

Βάλε τις πιο άνετες (κόκκινες) πιτζάμες, προμηθεύσου πατατάκια, ποτά και σνακ και κάνε μια λίστα με ταινίες που θες να δεις. Με μικρή παρέα, μπορείς να περάσεις την καλύτερη Πρωτοχρονιά της ζωής σου και να μοιραστείς τις πιο ζεστές στιγμές, βυθισμένη κάτω από την κουβέρτα. Θέλει λίγο χρόνο να οργανωθεί και είναι εγγυημένο ότι θα περάσετε τέλεια.

2. Τι θα έλεγες για ένα night-time picnic;

Αντί να περάσεις αμέτρητες ώρες στην κουζίνα, μαγειρεύοντας πολυσύνθετα πιάτα, μπορείς να σχεδιάσεις ένα εύκολο και πεντανόστιμο night- time picnic με ποικιλίες και σνακ. Το μόνο extra που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να βάλεις μαξιλάρες στο πάτωμα, να ανοίξεις μια σαμπάνια και να το απολαύσεις στο έπακρο.

3. Πειραματίσου με πρωτοχρονιάτικα κοκτέιλ

Πέρα από τη σαμπάνια, μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις δικά σου κοκτέιλ με πρωτοχρονιάτικες πινελιές. Η διαδικασία είναι πιο απολαυστική ακόμη και από το αποτέλεσμα ενώ θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξεις τον χρόνο. Δοκίμασε το και θα θες να το επαναλάβεις.

4. Φτιάξε ένα «τυχερό» δείπνο

Βάλε κεριά, στήσε την καλύτερη ατμόσφαιρα και μαγείρεψε παραδοσιακά πιάτα που θεωρείται ότι θα φέρουν καλοτυχία στο σπίτι σου τον νέο χρόνο. Τα μαυρομάτικα φασόλια και το λάχανο είναι δύο γευστικές προτιμήσεις που φέρνουν ευημερία και πλούτο , σύμφωνα με την παράδοση.

5. Πιάσε το μικρόφωνο

Μπορείς να διοργανώσεις ένα μικρό καραόκε ή να πάρεις απλά το μικρόφωνο στα χέρια σου, χαρίζοντας τις πιο αστείες και απολαυστικές στιγμές στους γύρω σου. Η ατμόσφαιρα θα γίνει αμέσως χαλαρωτική και είναι ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείς το 2022.

6. Δείξε την ευγνωμοσύνη σου

Λίγο πριν αποχαιρετήσεις τον παλιό χρόνο, φρόντισε να πεις στα άτομα που έχεις κοντά σου, πόσο τα αγαπάς και πόσο σημαντικά είναι για σένα. Μην το κρατάς μυστικό, δείξτο και θα διαπιστώσεις πως το 2022 θα είναι πολύ πιο γενναιόδωρο και δοτικό απέναντί σου, όπως ακριβώς εσύ.