UPDATE #NOW

7 ταινίες και 2 ντοκιμαντέρ που έρχονται στον Netflix τον Ιανουάριο


JTeam

6 Ιανουαρίου 2022

7 ταινίες και 2 ντοκιμαντέρ που έρχονται στον Netflix τον Ιανουάριο
Ο Ιανουάριος ξεκίνησε και αυτές είναι οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα απολαύσουμε

Ο Ιανουάριος μπήκε δυναμικά και, μετά τις σειρές που θα ευχαριστηθούμε, έρχονται οι ταινίες και τα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ που πρέπει να δούμε στο Netflix.

Οι ταινίες τον Ιανουάριο

Τραπέζι για Τέσσερις

Σε αυτή την αισθηματική κομεντί που θίγει την έννοια της αδελφής ψυχής, παράλληλες ιστορίες παρουσιάζουν 4 single φίλους που κάνουν διάφορους συνδυασμούς σχέσεων. 5 Ιανουαρίου.

Άγονη Γη

Η ήρεμη ζωή μιας οικογένειας ξεκομμένης από την υπόλοιπη κοινωνία αναστατώνεται από ένα τρομακτικό πλάσμα, δοκιμάζοντας τους δεσμούς που ενώνουν τα μέλη της. Στις 6 Ιανουαρίου.

Mother/Android

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που κλονίζεται από μία βίαιη εξέγερση ανδροειδών, μια νεαρή έγκυος και ο φίλος της ψάχνουν απεγνωσμένα για ασφαλές καταφύγιο. 7 Ιανουαρίου.

Η Προέλευση του Κόσμου

Όταν η καρδιά του παύει να χτυπά, ο Ζαν Λουί πρέπει να ξεπεράσει το οιδιπόδειό του- και να κάνει στη μητέρα του ένα αδιανόητο ερώτημα- αλλιώς θα πεθάνει σε 3 μέρες. 11 Ιανουαρίου.

Βασιλική Μεταχείριση

Η κομμώτρια από τη Νέα Υόρκη Ίζι αρπάζει την ευκαιρία να εργαστεί στον γάμο ενός γοητευτικού πρίγκιπα. Όταν όμως οι δυο τους φλερτάρουν, θα νικήσει ο έρωτας ή το καθήκον; Διαθέσιμο στις 20 Ιανουαρίου.

Μόναχο: Στα Πρόθυρα Πολέμου

Το φθινόπωρο του 1938, ένας Βρετανός δημόσιος υπάλληλος και ένας Γερμανός διπλωμάτης συνωμοτούν στο Μόναχο για να αποτρέψουν έναν πόλεμο. Από βιβλίο του Ρόμπερτ Χάρις. 21 Ιανουαρίου.

Ομάδα Εντός Έδρας

Ο πρώην προπονητής του NFL Σον Πέιτον βρίσκει εξιλέωση- και επανασύνδεση- προπονώντας την ομάδα φούτμπολ του γιου του σε μια μικρή πόλη στο Τέξας. Από αληθινή ιστορία. Στις 28 Ιανουαρίου.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

The Puppet Master: Το Κυνήγι του Υπέρτατου Απατεώνα

Σε αυτή την ψυχοφθόρα σειρά ντοκιμαντέρ, ένας απάνθρωπος απατεώνας παριστάνει τον Βρετανό κατάσκοπο ενώ χειραγωγεί και κλέβει από τα θύματά του και τις οικογένειές τους. 18 Ιανουαρίου.

Νεϊμάρ: Το Τέλειο Χάος

Ο παγκοσμίως δημοφιλής αλλά και αποδέκτης έντονης κριτικής Νεϊμάρ μιλά για τα σκαμπανεβάσματα της προσωπικής του ζωής και της έξοχης καριέρας του στο ποδόσφαιρο. Στις 25 Ιανουαρίου.

TAGS