UPDATE #NOW

Τα τραγούδια του Encanto της Disney εκθρόνισαν την Adele από την κορυφή των charts


Κλέλια Φατούρου

11 Ιανουαρίου 2022

Τα τραγούδια του Encanto της Disney εκθρόνισαν την Adele από την κορυφή των charts
JennyGr
Το Encanto έστειλε την Adele στη 2η θέση του billboard 200

Μετά από 6 εβδομάδες στην κορυφή του Billboard 200, το άλμπουμ 30 της Adele εκθρονίστηκε από το Encanto, την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, σε μουσική του Lin-Manuel Miranda (δημιουργού του σπουδαίου Hamilton και σκηνοθέτη του φετινού Tik Tik Boom με τον Andrew Garfield).

Το καλύτερο από όλα είναι ότι το Encanto πήρε φόρα στα charts τις τελευταίες μέρες, με τα τραγούδια "We Don't Talk About Bruno" (που αυτή τη στιγμή είναι το κομμάτι με τα περισσότερα streams στο Spotify) και "Surface Pressure" να έχουν τη δική τους θέση, και να ανεβαίνουν συνεχώς. Με παραδοσιακές μελωδίες salsa και κολομβιανών μουσικών οργάνων, η ταινία κινουμένων σχεδίων έριξε την Adele από την πρώτη θέση -η οποία μας απασχόλησε για αρκετό καιρό, μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου "30".

Αν δεν έχεις ήδη δει το Encanto, να σε ενημερώσουμε ότι είναι η ταινία κινουμένων σχεδίων που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα. Διηγείται τη ζωή της οικογένειας Madrigal που ζει στο μαγικό Encanto, κρυμμένο στα βουνά της Κολομβίας. Κάθε παιδί της οικογένειας έχει ένα ξεχωριστό δώρο, εκτός από τη Mirabel που ανακαλύπτει ότι αυτή η μαγεία που περικυκλώνει την οικογένειά της, τους βάζει τελικά σε κίνδυνο.

Το soundtrack κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου, αλλά η εμπορική επιτυχία ήρθε μετά την κυκλοφορία της ταινίας την παραμονή των Χριστουγέννων στην πλατφόρμα Disney+. Η τελευταία φορά που είδαμε ένα soundtrack να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση των billboards, ήταν το Frozen 2 το 2019.

Η Adele βέβαια δεν πτοείται ποτέ και έχει ήδη ετοιμάσει το επόμενο βιντεοκλίπ για το κομμάτι Oh My God, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο 12 Ιανουαρίου, όπως μας ενημέρωσε η ίδια.

TAGS