UPDATE #NOW

Ο Volodymyr Zelensky έγινε LEGO και όλα τα έσοδα θα πάνε στην Ουκρανία


Κλέλια Φατούρου

16 Μαρτίου 2022

Ο Volodymyr Zelensky έγινε LEGO και όλα τα έσοδα θα πάνε στην Ουκρανία
Citizen Brick
Μία ξεχωριστή σειρά Lego, περιορισμένων κομματιών, δημιουργήθηκε για τη στήριξη του λαού της Ουκρανίας

Η στήριξη των ανθρώπων που ήρθαν από τη μια μέρα στην άλλη αντιμέτωποι με τη φρίκη του πολέμου είναι πολύτιμη, ανεξαρτήτως μεγέθους. Από όπου και αν έρχεται. Όλες οι συνεισφορές που γίνονται στον άμαχο λαό της Ουκρανίας είναι σημαντικές, αλλά αν γίνονται μέσα από ευφάνταστα LEGO, προσελκύουν ακόμα πιο εύκολα το ενδιαφέρον του κοινού.

Ένα μαγαζί στο Σικάγο που φτιάχνει κατά παραγγελία κομμάτια LEGO, αποφάσισε να δημιουργήσει μία σειρά με ρέπλικες του Προέδρου της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, αλλά και κοκτέιλ μολότωφ. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Direct Relief, μία από τις πιο γνωστές φιλανθρωπικές οργανώσεις, που στηρίζει τον λαό της Ουκρανίας.

Για τη διευκόλυνση των πραγμάτων, το Direct Relief συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας προσφέροντας ιατρική βοήθεια, όπως πακέτα άμεσης ανάγκης για εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, παροχή οξυγόνου και άλλα είδη. Τα LEGO του Citizen Brick πάντως, έγιναν sold out σχεδόν αμέσως, αν και το αρχικό post τους στο Instagram για τις μολότωφ κοκτέιλ κατέβηκε. Κατάφεραν να συγκεντρώσουν 16.450 δολάρια, με τους πελάτες να δωρίζουν 170 έξτρα δολάρια μέσα από τη σελίδα του μαγαζιού, στο Facebook.

Το ενδιαφέρον των πελατών βέβαια ήταν τέτοιο που οδήγησε τον ιδιοκτήτη του Citizen Brick στη δημιουργία νέων μοντέλων. Ενημέρωσαν τους followers στο Instagram και τους ευχαρίστησαν για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους εργαζόμενους που πέρασαν το ρεπό τους δουλεύοντας, προκειμένου να φτιάξουν όσα περισσότερα αντίτυπα μπορούσαν.

TAGS