UPDATE #NOW

Rachel Zegler: Η πρωταγωνίστρια του West Side Story δεν είναι καλεσμένη στα Oscars και απορούμε όλοι


Κλέλια Φατούρου

21 Μαρτίου 2022

Rachel Zegler: Η πρωταγωνίστρια του West Side Story δεν είναι καλεσμένη στα Oscars και απορούμε όλοι
West Side Story
Οι fans σοκαρίστηκαν με την είδηση και κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί η Rachel Zegler δεν είναι καλεσμένη

Το remake του West Side Story είναι μέσα στις κορυφαίες υποψηφιότητες για Όσκαρ, διεκδικώντας και το βραβείο καλύτερης ταινίας.

Από ότι φαίνεται, ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να λάβει πρόσκληση η πρωταγωνίστρια, Rachel Zegler και το είπε με αστείο τρόπο μέσα από μία απάντηση σε fan στο Instagram. Τη ρώτησε τι σκοπεύει να φορέσει στα Όσκαρ και εκείνη του είπε «Δεν είμαι καλεσμένη, άρα φόρμα και ένα t-shirt του αγοριού μου». Κι εμείς κάπως έτσι θα τα δούμε, με τη διαφορά όμως πως εμείς δεν είμαστε υποψήφιοι.

Μπορεί το όνομα της ίδιας να μην είναι στις λίστες, αλλά είναι σύνηθες να παρίστανται όλοι οι ηθοποιοί στην απονομή, προκειμένου να στηρίξουν την ταινία στην οποία συμμετείχαν. Το λες και λογικό, πόσω μάλλον αν είσαι η πρωταγωνίστρια. Η Zegler πάντως είπε ακόμη περισσότερα για αυτό το γεγονός.

«Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, το προσπάθησα αλλά δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι. Θα στηρίξω το "West Side Story" από τον καναπέ μου και θα είμαι περήφανη για τη σκληρή δουλειά που ρίξαμε πριν 3 χρόνια. Ελπίζω ότι θα υπάρξει ένα θαύμα της τελευταίας στιγμής, αλλά φαντάζομαι ότι συμβαίνουν αυτά κάποιες φορές. Σας ευχαριστώ που σοκάρεστε- κι εγώ είμαι απογοητευμένη. Αλλά είμαι οκ».

Αυτά τα νέα είναι πράγματι σοκαριστικά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς την προσπάθεια που κάνουν τα Όσκαρ να εκμοντερνίσουν την απονομή και να προσελκύσουν νεότερο κοινό. Ακόμα όμως και αν δεν λάβει πρόσκληση (πράγμα που απευχόμαστε), αυτή είναι η χρονιά της. Ο επόμενος ρόλος της είναι σε ρόλο superhero για την DC, στο "Shazam! Fury of the Gods" και μετά θα είναι η Χιονάτη στο remake της Disney.

TAGS