UPDATE #NOW

Η Christina Ricci επιστρέφει στην Οικογένεια Addams, στο "Wednesday" του Netflix


Κλέλια Φατούρου

22 Μαρτίου 2022

Η Christina Ricci επιστρέφει στην Οικογένεια Addams, στο "Wednesday" του Netflix
Η Christina Ricci επιστρέφει στην οικογένεια, μέσα από την οποία τη γνωρίσαμε, και αυτά είναι τα καλύτερα νέα

Οι λέξεις "Wednesday Addams" σου φέρνουν στο μυαλό την Christina Ricci και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Η ηθοποιός που έγινε κλασικό σύμβολο των 90s, με τις κοτσίδες, το μαύρο ντύσιμο και το χλωμό δέρμα, επιστρέφει στην Οικογένεια Άνταμς, αλλά όχι ως Wednesday.

Η σειρά του Netflix θα σκηνοθετηθεί από τον μετρ του είδους, Tim Burton, και επικεντρώνεται στη ζωή της έφηβης Wednesday, την εποχή που φοιτούσε στην Ακαδημία Nevermore. Εκεί ανακαλύπτει τον εαυτός της και τις σχέσεις, προσπαθεί να δαμάσει τις μεταφυσικές δυνάμεις της, να γλιτώσει την πόλη από έναν δολοφονικό κίνδυνο και να επιλύσει το μυστήριο, στο οποίο συμμετείχαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια.

Jenny.Gr

Γνωρίζαμε ήδη ότι το ζεύγος Morticia και Gomez Addams θα ενσαρκωθεί από τους Catherine Zeta-Jones και Luis Guzman. Η πρωταγωνίστρια Jenna Ortega έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από το πρόσφατο Scream και τον τελευταίο κύκλο του "You", και είναι εγγυημένη επιλογή.

Τα πιο πρόσφατα καλά νέα για τη σειρά Wednesday ήρθαν μέσα από το Twitter του Netflix, το οποίο μας ενημέρωσε ότι η Christina Ricci θα είναι μέρος του νέου project, αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο σε ποιο ρόλο. Πιστεύουν όμως ότι έρχεται να αντικαταστήσει τη Thora Birch, η οποία αποχώρησε τον Αύγουστο για προσωπικούς λόγους, και θα υποδυόταν έναν ρόλο, παρόμοιο με εκείνον του Hocus Pocus.

Να πούμε βεβαίως ότι η Οικογένεια Άνταμς ξεκίνησε ως κόμικ του The New Yorker των 30s, και έκτοτε έχει γίνει ταινία, σειρά αλλά και σε animated εκδοχή, το 2019.

TAGS