UPDATE #NOW

Heartstopper: Το Netflix κάνει σειρά ένα comic του Tumblr, για τον έρωτα δύο αγοριών


Κλέλια Φατούρου

18 Μαρτίου 2022

Heartstopper: Το Netflix κάνει σειρά ένα comic του Tumblr, για τον έρωτα δύο αγοριών
Μία γλυκιά ερωτική ιστορία, μεταξύ δύο αγοριών, έρχεται στο Netflix τον Απρίλιο

Για κάτι τέτοια αγαπάμε το Netflix. Πάνω που λες ότι το βαρέθηκες και δεν βρίσκεις κάτι να δεις, εμφανίζεται ένα trailer (ή teaser στην προκειμένη) για μία σειρά, που βασίζεται σε web comic του Tumblr από το 2016 και περιγράφει τη γλυκιά ιστορία δύο αγοριών που περνούν από την εφηβεία στην ενηλικίωση.

Βασισμένη στο κόμικ-μυθιστόρημα της Alice Oseman "Heartstopper", η ιστορία ακολουθεί τον Charlie Spring, που είναι απογοητευμένος από τα ερωτικά του. Ξεκινώντας το Λύκειο, ο βιβλιοφάγος Charlie γνωρίζει τον Nick Nelson, που ασχολείται περισσότερο με τον αθλητισμό και λιγότερο με το διάβασμα. Τελικά, ο Nick πείθει τον Charlie να μπει στην ομάδα ράγκμπι, με τον δεύτερο να τον ερωτεύεται αν και δεν είναι σίγουρος για τη σεξουαλική ταυτότητα του πρώτου.

Μαζί, εξερευνούν το ταξίδι της αποδοχής του εαυτού, προσφέροντας ηθική υποστήριξη ο ένας στον άλλο, ενώ μαθαίνουν πώς είναι να ανακαλύπτουν τον πιο αυθεντικό τους εαυτό.

Η Oseman δημιούργησε το "Heartstopper" για το Tumblr το 2016. Δύο χρονιά, μετά το κυκλοφόρησε σε έντυπη μορφή, συνεχίζοντας την ιστορία του Charlie και του Nick μέσα από τρεις επιπλέον τόμους. Η έμπνευση εξάλλου ήρθε από τις δικές της εμπειρίες, καθώς μεγάλωσε σε μία μικρή πόλη της Αγγλίας. Ήθελε αρχικά να φτιάξει ένα παραδοσιακό μυθιστόρημα αλλά προτίμησε το κόμικ και το ταξίδι τους μέσα από επεισόδια.

«Ο Nick και ο Charlie είναι από τους πιο αγαπημένους μου χαρακτήρες, κι έτσι είχα ένα άγχος για το casting της σειράς. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενοι που επιλέξαμε τον Kit (Connor) και τον Joe (Locke). Είναι και οι δύο απίστευτα ταλαντούχοι, αστείοι, γλυκύτατοι και τέλειοι», δήλωσε η δημιουργός του Heartstopper.

Στο τέλος της ημέρας, πρόκειται για μία σειρά που γιορτάζει τη διαφορετικότητα, ενισχύει την αποδοχή και σε αφήνει με ένα χαμόγελο. «Πράγμα που επιτυγχάνεται με το συγκεκριμένο cast, συμπλήρωσε ο παραγωγός Patrick Walters. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 22 Απριλίου.

TAGS