UPDATE #NOW

Bridgerton: Το trailer του 2ου κύκλου είναι εδώ και «ακονίζει τα μαχαίρια του»


Κλέλια Φατούρου

15 Φεβρουαρίου 2022

Bridgerton: Το trailer του 2ου κύκλου είναι εδώ και «ακονίζει τα μαχαίρια του»
Ένα ακόμα trailer μας βάζει σε mood για Bridgerton και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά

Ξέραμε την ημερομηνία, γνωρίζαμε στο περίπου την πλοκή του 2ου κύκλου αλλά δεν είχαμε το trailer. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το Netflix μας έκανε ένα μικρό δώρο, ξεκινώντας επίσημα το countdown μέχρι την 25η Μαρτίου.

Με τον 3ο και 4ο κύκλο να έχουν ήδη επιβεβαιωθεί, ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τον 2ο, που επικεντρώνεται στη ζωή του Anthony Bridgerton, αδερφό της Daphne και φυσικά βασίζεται στα βιβλία της Julia Quinn. Η σειρά του Netflix φρόντισε να κρατήσει τα ενδιαφέρον με πολλά μικρά teasers. Πρώτα, για την ημερομηνία της επιστροφής της και μετά για το ειδύλλιο που θα δούμε μεταξύ του Anthony και του new entry, Simone Ashley (την έχεις δει στο Sex Education). Η σχέση τους, σύμφωνα με το βιβλίο, είναι αρκετά παθιασμένη και ενδεχομένως πιο ενδιαφέρουσα από το love story του 1ου κύκλου.

Και τώρα έχουμε ένα ακόμη teaser που σηματοδοτεί την επιστροφή της Lady Whistledown, πίσω από την οποία κρύβεται η Penelope Featherington, η οποία μας ενημερώνει ότι «ακονίζει τα μαχαίρια της».

Εκτός από την Kate Sharma, το ερωτικό ενδιαφέρον του Anthony Bridgerton, θα μπουν νέοι χαρακτήρες. Η μικρή αδερφή της Kate, Edwina (Charithra Chandran), η μητέρα τους Lady Mary Sharma (Shelley Conn) και ο εργατικός βοηθός του εκδότη, Jack (Rupert Young), που δεν πρόκειται να βρεις στα βιβλία. Και φυσικά ας μην ξεχνάμε τον πιο σημαντικό χαρακτήρα αυτού του κύκλου, το υπέροχο corgi Newton.

Jenny.Gr

TAGS