UPDATE #NOW

Μετά τις αντιδράσεις, τα Oscar όχι μόνο κάλεσαν τη Rachel Zegler αλλά την έκαναν και παρουσιάστρια


Κλέλια Φατούρου

23 Μαρτίου 2022

Μετά τις αντιδράσεις, τα Oscar όχι μόνο κάλεσαν τη Rachel Zegler αλλά την έκαναν και παρουσιάστρια
Instagram/Rachel Zegler
Η πρωταγωνίστρια του West Side Story θα παρουσιάσει βραβείο στα Όσκαρ τελικά

Ήταν μόλις προχθές που ήμασταν εδώ και σχολιάζαμε το post της Rachel Zegler για τα Όσκαρ και το ότι θα τα παρακολουθήσει από τον καναπέ, φορώντας φόρμα.

Αν και είναι η πρωταγωνίστρια του West Side Story, ταινία με αρκετές οσκαρικές υποψηφιότητες, η Zegler ήταν ακάλεστη και όλοι απορήσαμε. Η είδηση έγινε αμέσως viral, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις (φυσικά) και συνέβη αυτό που φανταστήκαμε όλοι. Έλαβε πρόσκληση το κορίτσι.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Για να εξιλεωθούν, της πρότειναν να παρουσιάσει ένα από τα βραβεία της απονομής, και αυτό το λες αναβάθμιση όταν δύο μέρες δεν ήταν καν προσκεκλημένη. Η 20χρονη ηθοποιός θα παραστεί στα Όσκαρ, αν και αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Λονδίνο, για τα γυρίσματα της live-action Χιονάτης. Δουλεύει ήδη το πώς θα αλλάξει το πρόγραμμα, προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί στο Los Angeles στις 27 Μαρτίου.

Η Ακαδημία δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση για αυτή την κίνηση, αλλά ας μην γελιόμαστε. Η οργή των social media και των sites ήταν ο λόγος που η Zegler θα είναι μέρος της βραδιάς, αλλά είναι απαράδεκτο που δεν την είχαν συμπεριλάβει εξαρχής. Είναι η πρωταγωνίστρια μίας ταινίας φαβορί, συνεχίζει ακάθεκτη την καριέρα της και είναι μόλις 20 χρονών. Επίσης, η συνεργασία της Disney με το ABC και τα Όσκαρ είναι ένας ακόμη σοβαρός λόγος για να μην λείπει από τη λίστα. Σε κάθε περίπτωση, κάλλιο αργά παρά ποτέ.

TAGS