UPDATE #NOW

Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες: Το best seller βιβλίο έχει trailer και είναι αυτό που περιμέναμε


Κλέλια Φατούρου

23 Μαρτίου 2022

Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες: Το best seller βιβλίο έχει trailer και είναι αυτό που περιμέναμε
Το trailer της ταινίας που βασίζεται στο best seller βιβλίο και περιμέναμε πώς και πώς

Το προηγούμενο καλοκαίρι, διάβασα το βιβλίο για το οποίο μιλούσαν όλοι. Αν και αυτό δεν λέει κάτι καλό απαραίτητα, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα συγκλονιστικό βιβλίο.

Η συγγραφέας Delia Owens ξεκίνησε να γράφει βιβλία, μαζί με τον σύζυγό της, μελετώντας τη χλωρίδα και τους υδροβιότοπους, μέχρι που εκείνη αποφάσισε να γράψει το πρώτο της μυθιστόρημα. Το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό και η Reese Witherspoon αποφάσισε ότι θέλει να το κάνει αμέσως ταινία.

Η εταιρία παραγωγής της, Hello Sunshine, το ανέλαβε το 2020, με σεναριογράφο τη Lucy Alibar και σκηνοθέτιδα την Olivia Newman. Μιλάμε πραγματικά για γυναικεία υπόθεση. Η πρωταγωνίστρια Daisy Edgar-Jones (εξαιρετική επιλογή) υποδύεται την Kya, μία νέα γυναίκα που γίνεται ο βασικός ύποπτος σε δολοφονία. Η Kya έχει περάσει όλη της τη ζωή στην απομόνωση και μεγαλώνει μόνη της σε ένα σπίτι στους βάλτους. Ο μόνος που την υποστηρίζει και είναι πάντα στο πλάι της είναι ένα αγόρι που γνώρισε όταν ήταν μικρή. Η ιστορία της ξετυλίγεται και μαθαίνουμε τα πάντα για την Kya Clark.

Το soundtrack της ταινίας "Carolina" ανήκει στην Taylor Swift, εμπνευσμένο από την ομώνυμη τοποθεσία, και η Edgar-Jones, που γνωρίσαμε από το "Normal People" ταιριάζει άψογα (τουλάχιστον εμφανισιακά) με αυτό που φανταζόμασταν όταν διαβάζαμε το βιβλίο. Δεν έχουμε παρά να κάνουμε υπομονή μέχρι τον Ιούλιο και την πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

TAGS