CELEBRITIES

«Η απόλυτη προτεραιότητά μου»: Η Reese Witherspoon μιλά για το πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στο Hollywood


The Jennettes

9 Νοεμβρίου 2021

«Η απόλυτη προτεραιότητά μου»: Η Reese Witherspoon μιλά για το πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στο Hollywood

Μπορεί για εμάς να είναι μία σταρ του Hollywood, αλλά για τα παιδιά της, η Reese Witherspoon είναι απλώς η μαμά. Και αυτός είναι ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. 

Μιλώντας στο περιοδικό InStyle, η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα, την ανατροφή των δύο γιων της – του 18χρονου Deacon και του 9χρονου Tennessee James - και της κόρης της, Ava, που έκλεισε τα 22. Όπως αποκάλυψε, οι τρείς τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

«Αν σας έλεγα πόσο χώρο πιάνουν στο μυαλό μου κάθε μέρα – λες να το ξέρουν; Δε νομίζω να έχουν ιδέα», είπε.
Από τη στιγμή που γεννήθηκαν, τα παιδιά της είναι αναγνωρίσιμα.

«Είναι περίεργο αυτό, γιατί εγώ δεν ήμουν διάσημη από πάντα. Οπότε η Ava έχει μία εντελώς διαφορετική εμπειρία από τη δική μου, το ίδιο και οι γιοι μου», εξήγησε. «Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε φίλους που μεγάλωσαν στο Hollywood και μπορούν να βοηθήσουν, να τους δώσουν συμβουλές για το πώς θα κινηθούν. Η Ava είναι τόσο προσγειωμένη. Θέλει να κάνει υπέροχα πράγματα στον κόσμο. Διαβάζει και μαθαίνει και προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Είναι μεγάλο πράγμα το να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα στη ζωή σου και να ανακαλύπτεις ποιος είναι πραγματικά ο δρόμος σου».

Το φετινό καλοκαίρι η Witherspoon, όπως οι περισσότερες μητέρες, εκμυστηρεύτηκε πόσο παράξενο της φαίνεται που βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν. «Ποτέ δεν περίμενα να έχω αυτήν τη σχέση μαζί τους, αλλά είναι τεράστια ανταμοιβή το να βλέπεις ότι μπορούν να επεξεργαστούν αυτό που συμβαίνει στη ζωή, και με βοηθούν να καταλάβω πόσο περίπλοκο είναι το να είσαι άνθρωπος αυτήν τη στιγμή», δήλωσε. «Είμαι, λοιπόν, πραγματικά ευγνώμων που αυτοί οι μικροί άνθρωποι είναι στη ζωή μου».

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη: Οι 2 συμβουλές μητρότητας που απορρίπτει η Jennifer Garner- και πολύ καλά κάνει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.