UPDATE #NOW

Μάιος στο Netflix με 10 σειρές για bingewatching


Κλέλια Φατούρου

1 Μαΐου 2022

Μάιος στο Netflix με 10 σειρές για bingewatching
Ο Μάιος μπαίνει δυναμικά με 10 σειρές που θα σε καθηλώσουν

Αν και ο Μάιος σε καλεί για βόλτες στον ήλιο, πικ-νικ σε πάρκα και κοκτέιλ στα μπαρ της πόλης, το Netflix παραμένει ο βασικός σου σύμμαχος για τις μέρες που δεν έχεις όρεξη να βγεις, ή είσαι πολύ κουρασμένη για να το κάνεις.

Μέχρι να αλλάξουν οι κανόνες και να αρχίσουμε να πληρώνουμε για τους κωδικούς που μοιραζόμαστε, πάμε να δούμε τις 10 σειρές που μας περιμένουν τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης.

Τρία Μέτρα πάνω από τον Ουρανό: Σεζόν 3

Άλλο ένα καλοκαίρι, άλλη μια σειρά ερωτικών τριγώνων καθώς η ομάδα εξερευνά τα πάθη της και δοκιμάζει τα όρια της φιλίας. Στις 4 Μαίου.

The Pentaverate

Αφού επηρέασε τις παγκόσμιες εξελίξεις για αιώνες, μια μυστική κοινότητα αντιμετωπίζει μια απειλή εκ των έσω. Μπορεί ένας Καναδός ρεπόρτερ να σώσει αυτήν και τον κόσμο; Στις 5 Μαΐου.

Κλαρκ

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του Κλαρκ Όλοφσον, του αμφιλεγόμενου εγκληματία πίσω από το "σύνδρομο της Στοκχόλμης", βασισμένη στις αλήθειες και τα ψέματά του. 5 Μαΐου.

Καλώς Ήρθατε στην Εδέμ

Μια παρέα νεαρών ενηλίκων πηγαίνουν σ' ένα πάρτι σε ένα απομακρυσμένο νησί, αλλά ο δήθεν παράδεισος που συναντάνε δεν είναι όπως φαίνεται. Στις 6 Μαΐου

Ερσάν Κουνέρι

Επανεξετάζοντας το έργο που αφήνει πίσω του, ένας καταξιωμένος δημιουργός ερωτικών ταινιών αποφασίζει να ασχοληθεί και με άλλα είδη, από sci-fi μέχρι μεσαιωνική δράση. Κυκλοφορεί στις 13 Μαΐου.

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν

Η βραβευμένη με Emmy σειρά επιστρέφει για έκτη σεζόν. 13 Μαΐου

Νόιματ: Νέα Ζωή

Όταν ο σύμβουλος επιχειρήσεων Μίχι Βις κληρονομεί την προβληματική φάρμα του μακαρίτη πατέρα του, πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και το μέλλον της οικογένειας. Από τις 13 Μαΐου

Έρωτας, Θάνατος & Ρομπότ: Μέρος 3

Αλλόκοτοι κόσμοι, βίαιες απολαύσεις και διαστροφές μάς περιμένουν στον τρίτο τόμο της βραβευμένης με Emmy ανθολογίας των Τιμ Μίλερ και Ντέιβιντ Φίντσερ. 20 Μαΐου.

Entrevías: Σκληροί Δρόμοι

Θυμωμένος με τους εμπόρους ναρκωτικών και τους ταραχοποιούς που διεισδύουν στη γειτονιά του, ένας βετεράνος πολέμου βάζει σκοπό να συνετίσει την ξεροκέφαλη εγγονή του. Στις 20 Μαΐου

Stranger Things 4

Με το ξεκίνημα των ανοιξιάτικων διακοπών, το σκοτάδι απλώνεται ξανά στο Χόκινς και πυροδοτεί νέο τρόμο, ανατριχιαστικές μνήμες και την απειλή ενός πολέμου. Έρχεται 27 Μαΐου.