UPDATE #NOW

A Royal Life: Προσωπικές φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας από το βιβλίο του Δούκα του Kent


Κλέλια Φατούρου

2 Μαΐου 2022

A Royal Life: Προσωπικές φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας από το βιβλίο του Δούκα του Kent
Σε πικ-νικ στο εξοχικό Balmoral
Φωτογραφικό υλικό από τη βασιλική οικογένεια

Ο Δούκας του Kent είναι ένας από τους αφανείς ήρωες του έθνους και σίγουρα από τα λιγότερο γνωστά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ως ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ, βρίσκεται πάντα στο πλάι της, τα τελευταία 70 χρόνια της βασιλείας της.

Αποφάσισε να γράψει το βιβλίο "A Royal Life", για να δείξει κυρίως το πώς ζει και τι πραγματικά κάνει ένα βασιλικό μέλος. Ο 86χρονος σήμερα Δούκας αναγκάστηκε να αναλάβει αυτόν τον ρόλο από την ηλικία των 7, μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, Πρίγκιπα Γεώργιου, σε αεροπορικό δυστύχημα.

Σήμερα, ο Δούκας, τα αδέρφια και τα ξαδέρφια του έχουν να διηγηθούν αμέτρητες οικογενειακές ιστορίες, ειδικά από την παιδική του ηλικία. Η μητέρα του, Πριγκίπισσα Μαρίνα της Ελλάδας, χήρεψε σε πολύ νέα ηλικία και ανέλαβε τη φροντίδα των παιδιών. Ο Δούκας είχε να αντιμετωπίσει και αρκετές δυσκολίες, όπως το bullying εκείνης της εποχής από τους συμμαθητές του, εξαιτίας της θέσης του. Χρειάστηκε να αναλάβει τεράστιες ευθύνες από μικρή ηλικία, και τελικά τα κατάφερε προσφέροντας πολλά στην υπηρεσία της Ελισάβετ αλλά και σε άλλους σκοπούς. Ήξερε ότι είχε βρει τον σκοπό του.

Μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της οικογένειας, αλλά είναι πίσω από πολύ σημαντικά γεγονότα. Τώρα είναι έτοιμος να εκδώσει το βιβλίο του, το οποίο κυκλοφορεί στις 12 Μαΐου και μέσα από αυτά, προσφέρει στο κοινό φωτογραφικό υλικό από προσωπικές στιγμές της Ελισάβετ, του Φίλιππου αλλά και του ίδιου.

Jenny.Gr
Ο Βασιλιάς George VI στο Coppins με τις Πριγκίπισσες Elizabeth και Margaret
Jenny.Gr
Η Πριγκίπισσα Marina με τον Winston Churchill

Jenny.Gr
Ο Δούκας του Kent
Jenny.Gr