UPDATE #NOW

Το trailer της νέας Matilda έχει μία αγνώριστη Emma Thompson και μπόλικη μουσική


Κλέλια Φατούρου

17 Ιουνίου 2022

Το trailer της νέας Matilda έχει μία αγνώριστη Emma Thompson και μπόλικη μουσική
Η επιστροφή της Matilda σε εκδοχή musical είναι γεγονός

Αν μεγάλωσες κι εσύ με την κλασική ταινία Matilda σε σκηνοθεσία Danny DeVito και με την υπέροχη πρωταγωνίστρια Mara Wilson, ξέρεις τι σημαίνει να περιμένεις μία από τις Κυριακές που θα την έβαζε το MEGA τα μεσημέρια.

Η μαγεία, το σοκολατένιο κέικ του Μπρους, η τρομακτική και απειλητική κα Trunchbull και το happy ending της μικρής Matilda ήταν τα βασικά συστατικά αυτής της επιτυχίας, που βασιζόταν στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Roald Dahl.

Αυτή τη φορά, η γλυκιά Matilda έρχεται στο Netflix μέσα από ένα ροκ musical, βασισμένο στην παραγωγή που έχει κάνει ο βραβευμένος με Tony Matthew Warchus. Η αλήθεια είναι ότι τις εντυπώσεις κερδίζει η Emma Thompson που έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί στην άγρια Trunchbull και εκτοξεύει ένα κοριτσάκι έξω από το σχολείο, κρατώντας το από τις κοτσίδες του. Η Matilda είναι η Alisha Weir ενώ η δασκάλα της κα Honey η Lashana Lynch.

«Η Matilda the Musical του Roald Dahl, είναι ένα μουσικό παραμύθι για ένα ασυνήθιστο κορίτσι που ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και βοηθά τους άλλους να αλλάξουν την ιστορία τους, ενώ παίρνει η ίδια την ευθύνη για το μέλλον και τη μοίρα της. Υπερασπίζεται το δίκαιο και έρχεται αντιμέτωπη με θαύματα».

Οι γονείς της Matilda είναι οι Stephen Graham και Andrea Riseborough ενώ ο Dennis Kelly έχει κάνει την προσαρμογή του σεναρίου. Η μουσική ανήκει στον Tim Minchin και η χορογραφία στην Ellen Kane. Ας πάρουμε μια ιδέα για το τι θα δούμε τα Χριστούγεννα του 2022 μέσα από το Netflix αλλά και σε κινηματογραφικές αίθουσες της Ιρλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

TAGS