UPDATE #NOW

Το Squid Game γίνεται reality στο Netflix και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή (ελπίζουμε ότι θα ζήσουν όλοι)


Κλέλια Φατούρου

15 Ιουνίου 2022

Το Squid Game γίνεται reality στο Netflix και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή (ελπίζουμε ότι θα ζήσουν όλοι)
Εκτός από τον 2ο κύκλο της σειράς, έρχεται και reality με έπαθλο

Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η ύπαρξη αυτού του reality. Η φρενίτιδα που προκάλεσε ο πρώτος κύκλος του Squid Game στο Netflix οδήγησε στη σίγουρη συνέχειά του και η ανακοίνωση προκάλεσε νέο κύκλο ενθουσιασμού.

«Μας πήρε 12 χρόνια να φτάσουμε στον πρώτο κύκλο του Squid Game αλλά μας πήρε 12 μέρες για να γίνουμε η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix. Ως ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους fans σε όλον τον κόσμο που μας παρακολουθήσατε και μας αγαπήσατε. Και τώρα, ο Front Man επιστρέφει, o Gi-hun επιστρέφει και ο 2ος κύκλος επιστρέφει. ίσως και ο άνθρωπος με το κοστούμι. Θα ανακαλύψετε επίσης και το αγόρι της Young-hee, Cheol-su. Ελάτε μαζί μας ξανά, σε έναν ολοκαίνουριο γύρο». Αυτή ήταν η ανακοίνωση του δημιουργού Hwang Dong-hyuk στο Instagram και τώρα απλώς περιμένουμε την ημερομηνία του 2ου κύκλου.

Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό. Μόλις ανακοινώθηκε το "Squid Game: The Challenge" και είναι αυτό που καταλαβαίνεις. Πρόκειται για παιχνίδια που θα εμπνέονται από αυτά που είδαμε στη σειρά και που θα τεστάρουν τη στρατηγική, τις σχέσεις που θα δημιουργηθούν και όλα αυτά με έπαθλο 4,56 εκατ. δολάρια και 456 παίκτες. Και παίρνουμε ως δεδομένο ότι θα ζήσουν όλοι στο τέλος.

Jenny.Gr

«Το Squid Game ενθουσίασε και εξέπληξε με την φανταστική ιστορία του σκηνοθέτη Hwang και τις υπέροχες εικόνες. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή του ενώ μετατρέπουμε τη μυθοπλασία σε πραγματικότητα, μέσα από έναν τεράστιο ανταγωνισμό και ένα κοινωνικό πείραμα. Οι fans της σειράς έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα απρόβλεπτο ταξίδι, με 456 συμμετέχοντες, γεμάτο ένταση, ανατροπές και το υψηλότερο βραβείο που έχει δοθεί», ανακοίνωσε ο ο αντιπρόεδρος του τμήματος σειρών ντοκιμαντέρ του Netflix, Brandon Riegg.

Η μόνη προυπόθεση είναι να μιλάς αγγλικά αλλά οι συμμετοχές θα είναι από όλο τον κόσμο και τα 10 επεισόδια του reality θα γυριστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εδώ μπορείς να μπεις και να δηλώσεις συμμετοχή. Εκτός από τα βασικά στοιχεία, θα σου ζητηθεί ένα βίντεο για να παρουσιάσεις τον εαυτό σου. Και η Παναγιά μαζί σου.

TAGS