UPDATE #NOW

Ο Harry Styles είναι ένας καταπιεσμένος σεξουαλικά αστυνομικός στο πρώτο trailer του "My Policeman"


Κλέλια Φατούρου

16 Ιουνίου 2022

Ο Harry Styles είναι ένας καταπιεσμένος σεξουαλικά αστυνομικός στο πρώτο trailer του "My Policeman"
Ο μουσικός έχει μία ακόμη ταινία για το 2022 και το teaser είναι γεμάτο συναίσθημα

Ο μουσικός και ηθοποιός Harry Styles πρωταγωνιστεί σε μία ακόμη ταινία που διαδραματίζεται τη δεκαετία του '50. Μετά το ερωτικό trailer του Don't Worry Darling, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τη Florence Pugh, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της συντρόφου του, Olivia Wilde, σειρά έχει η ταινία του Prime Video, "My Policeman".

Σε αυτό το ρομαντικό δράμα που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Bethan Roberts (2012), ο Harry Styles υποδύεται τον Tom, έναν αστυνομικό που πρέπει να καταπνίξει τη σεξουαλικότητά του. Μπλέκει σε ένα ερωτικό τρίγωνο με την σύζυγό του Marion, που υποδύεται το Emma Corrin (τη γνωρίσαμε ως Diana στο The Crown) και τον Patrick (David Dawson), τον άντρα που απαγορεύεται να βλέπει όπως θα ήθελε.

Στο πρώτο teaser που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τους δύο άντρες να στέκονται μπροστά από έναν πίνακα, με τον Patrick να τον ρωτά πώς τον κάνει να νιώθει. «Μπορώ να νιώσω τα κύματα, να καταλάβω πόσο δυνατά είναι. Σαν να κολυμπώ πάνω σε μία σκληρή σανίδα. Νιώθεις ότι θα σε διαλύσουν ή θα σε ρίξουν στον βυθό», απαντά και όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι μία καλή μεταφορά για τη δική τους σχέση.

Η ταινία διαδραματίζεται σε δύο χρονικές περιόδους. Τη δεκαετία του '50, όπου ο Tom γνωρίζει τους δύο ανθρώπους που ερωτεύεται και 40 χρόνια αργότερα, όταν ο γάμος του με τη Marion ίσως διαλυθεί, όταν εκείνη συμφωνεί να φροντίσουν στο σπίτι τους τον Patrick, μετά το εγκεφαλικό που υφίσταται.

Ο σκηνοθέτης Michael Grandage μίλησε πρόσφατα στο Vanity Fair για τον πρωταγωνιστή του και το πάθος που έδειξε από την πρώτη κιόλας ανάγνωση του σεναρίου. «Το είχε διαβάσει τόσες πολλές φορές που ήξερε κάθε παλμό της ταινίας. Ήξερε πολύ καλά τα λόγια του αλλά και των υπολοίπων. Το βρήκα εντυπωσιακό το ότι ήξερε τι ήθελε να πει και πώς, και πώς θα δούλευε σωστά κάθε σκηνή».

Μπορούμε πάντως να πούμε με σιγουριά ότι αυτή είναι η πιο δυνατή χρονιά για τον Harry Styles. Δύο εντυπωσιακές ταινίες που έρχονται το φθινόπωρο, το πιο ενήλικο μουσικό του άλμπουμ, "Harry's House" αλλά και η δική του, προσωπική ενηλικίωση.

TAGS