UPDATE #NOW

Thor: Love and Thunder - Το πρώτο teaser αποκαλύπτει την Natalie Portman ως Lady Thor!


Κλέλια Φατούρου

18 Απριλίου 2022

Thor: Love and Thunder - Το πρώτο teaser αποκαλύπτει την Natalie Portman ως Lady Thor!
Μία ταινία με το καλύτερο cast και το χιούμορ του Taika Waititi

Αν περίμενες κι εσύ πώς και πώς μία superhero ταινία με πάρα πολύ χιούμορ και, ενδεχομένως, σκηνές που δεν βγάζουν νόημα, το σενάριο και η σκηνοθεσία του Taika Waititi απευθύνονται σε εσένα.

Μιλάμε για μία ταινία της Marvel που περιμέναμε για πολλούς λόγους. Για τον Chris Hemsworth, τη Natalie Portman ως Jane Foster, την Tessa Thompson ως Valkyrie, όλους τους Guardians of Galaxy, τον Russell Crowe και ένα cast-φωτιά, που έρχεται στη μεγάλη οθόνη στις 8 Ιουλίου.

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Θεό του Κεραυνού, είχε αφήσει το Νέο Άσγκαρντ στα ικανά χέρια της Βαλκυρίας και είχε επιστρέψει στο σύμπαν με τους υπόλοιπους Guardians of Galaxy στο τέλος του Avengers: Endgame. Τώρα θα δούμε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, με τους "Guns'n'Roses" να ακούγονται στο background. Το καλύτερο κομμάτι βεβαίως είναι η Jane Foster που γίνεται η νέα Thor, αν και μας το είχε αποκαλύψει η Natalie Portman στο Comic-Con, πίσω στο μακρινό 2019.

Επιστρέφει μετά την αποχώρησή της το 2013 στο "Thor: The Dark World" επειδή ήταν δυσαρεστημένη με την ταινία που έκανε, αλλά ο Waititi το έκανε το θαύμα του και την έπεισε. Η συγκεκριμένη ταινία βασίζεται στην ιστορία του κόμικ του Jason Aaron, με τίτλο "Mighty Thor", σύμφωνα με το οποίο, η Jane Foster, που έβγαινε και μετά χώρισε τον Thor, γίνεται η βασική ηρωίδα και παίρνει στο χέρια της το σφυρί. Αλλά με ένα βαρύ τίμημα. Κάθε φορά που το χρησιμοποιεί, επιδεινώνεται ο καρκίνος του μαστού της. Ακόμα είναι άγνωστο αν η ταινία θα ακολουθήσει πιστά το κόμικ.

Αυτή είναι η 4η ταινία για τον Thor, και μιλάμε για μία σημαντική πρωτιά στο σύμπαν της Marvel, η οποία έχει δώσει μέχρι 3 ταινίες στους Iron Man και Captain America. Μήπως ο Thor είναι ό,τι καλύτερο τους έχει συμβεί; Μήπως δεν μπορούν να αντισταθούν στην υπέροχη τρέλα του Waititi; Όποια και αν είναι η απάντηση, το trailer μας έψησε ακόμα περισσότερο για την 8η Ιουλίου.

Jenny.Gr
Marvel

TAGS