UPDATE #NOW

Η Christina Ricci κυκλοφορούσε γυμνή στα γυρίσματα των ταινιών της για να μη νιώθει κανείς άβολα


Κλέλια Φατούρου

20 Ιουνίου 2022

Η Christina Ricci κυκλοφορούσε γυμνή στα γυρίσματα των ταινιών της για να μη νιώθει κανείς άβολα
Variety/alexilubomirski
Η Christina Ricci είχε βρει τον τρόπο να διώχνει την αμηχανία από το σετ των ταινιών της, όπως λέει όμως, πλέον δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο

Η Christina Ricci δουλεύει στο Χόλιγουντ από τότε που ήταν 10 χρονών και μετά από δεκαετίες, ανακάλυψε τον τρόπο για να μην νιώθει άβολα με τις γυμνές σκηνές της. «Έπρεπε να κάνω μία ταινία στην οποία ήμουν γυμνή όλη την ώρα», είπε αναφερόμενη μάλλον στο Black Snake Moan, όπου υποδυόταν μία γυναίκα εθισμένη στο σεξ, μαζί με τον Justin TImberlake και τον Samuel L. Jackson.

«Νομίζω ότι αυτό που με έκανε να νιώθω περισσότερο άβολα ήταν ότι ένιωθαν άβολα και όλοι οι άλλοι. Αυτό που έκανα λοιπόν- και που δεν νομίζω ότι θα επιτρεπόταν τώρα- ήταν να παραμείνω γυμνή. Είχα το attitude "μην με κάνετε να νιώθω περίεργα, λες και πρέπει να ντρέπομαι"».

Η ηθοποιός μίλησε για αυτήν της την εμπειρία στο Actors on Actors του Variety, και περιέγραψε ότι ο μόνος τρόπος για να νιώσει άνετα είναι κυκλοφορώντας γυμνή και μιλώντας στο cast και τους τεχνικούς χωρίς να φορά τίποτα. Αν και η συνάδελφός της Sydney Sweeney το αποκάλεσε power move, η Ricci παραδέχεται ότι οι συνθήκες έχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και κανείς δεν χρειάζεται να νιώθει άβολα ή αμήχανα.

«Μετά από όλες αυτές τις συζητήσεις που γίνονταν στο σετ για οικειότητα και φροντίδα, κατάλαβα ότι επιτέλους τα πράγματα άλλαξαν και καμία γυναίκα δεν επιτρέπεται να πει ότι δεν νιώθει άνετα. Θυμάμαι κάποτε σε μία ταινία που είχα πει ότι δεν νιώθω άνετα με κάτι και απείλησαν ότι θα με μηνύσουν αν δεν το κάνω. Τώρα δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο αν και δεν υπέκυψα στις απειλές. Και δεν με μήνυσαν».

Όσο για τις ερωτικές σκηνές, αναφέρει ότι δεν έχει κάνει καμία τα τελευταία δύο χρόνια και ότι μάλλον βρίσκεται σε αυτή την ηλικία που δεν της το ζητούν πια. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι ότι τις απολάμβανα». Μετά τη σειρά Yellowjackets, ετοιμάζεται για το spinoff Wednesday και την οικογένεια Άνταμς, μέσα από έναν ρόλο- έκπληξη.

Jenny.Gr