UPDATE #NOW

Break My Soul: Η Beyoncé επέστρεψε πιο groovy από ποτέ με το φετινό summer hit


Κλέλια Φατούρου

21 Ιουνίου 2022

Break My Soul: Η Beyoncé επέστρεψε πιο groovy από ποτέ με το φετινό summer hit
Η Queen Bey επέστρεψε με τον ύμνο του καλοκαιριού

Η Queen Bey ανακοίνωσε την κυκλοφορία του 7ου σόλο album της, Renaissance, και πριν από μερικές ώρες έσκασε το πρώτο single, Break My Soul. Περιμένεις να ακούσεις μία μπαλάντα ή ένα r'nb' κομμάτι; Κάνεις λάθος. Η Beyoncé σου δίνει ένα καυτό 90s groove που μάλλον θα χορεύεις όλο το καλοκαίρι.

Οι στίχοι είναι αυτό το state of mind που θα ήθελες να έχεις συνέχεια. «Άσε πίσω τον θυμό σου, ελευθέρωσε το μυαλό σου/ άσε πίσω τη δουλειά σου, ελευθέρωσε τον χρόνο σου». Για αυτό το φανταστικό summer hit, συνεργάστηκε η ομάδα του Single Ladies με την The-Dream ενώ στους στίχους συμμετείχαν οι Jay-Z, Big Freedia αλλά και οι στιχουργοί του θρυλικού Show Me Love από το μακρινό 1993. Ναι ναι, κάτι καταλάβαμε.

«Θα αφήσω κάτω τα μαλλιά μου γιατί έχασα το μυαλό μου, η Bey επέστρεψε και κοιμάμαι καλά τα βράδια, η βασίλισσα είναι μπροστά και οι υποτακτικοί πίσω». Ένας ύμνος στο πώς να βρεις τον εαυτό σου αν τον έχεις χάσει και πώς να μην αφήνεις τη δουλειά και το στρες να σε καταβάλουν.

Το τραγούδι εμφανίστηκε αρχικά στην πλατφόρμα Tidal, που βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Beyoncé και του συζύγου της, ενώ μία ώρα μετά μπήκε στο Youtube και το Vevo. Παίρνουμε λοιπόν μία πρώτη γεύση από το album που θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου και σύμφωνα με πηγές, θα έχει αρκετά dance και country κομμάτια αλλά και συνεργασίες με ανθρώπους που έχουν γράψει τραγούδια για την Adele, την Taylor Swift, τον Stevie Wonder, τον John Legend και άλλους.

TAGS