UPDATE #NOW

Ο Harry Styles βοήθησε (άλλον) έναν θαυμαστή να κάνει coming out σε συναυλία του


Κλέλια Φατούρου

21 Ιουνίου 2022

Ο Harry Styles βοήθησε (άλλον) έναν θαυμαστή να κάνει coming out σε συναυλία του
Twitter/Best of Harry
Ο Harry Styles βοήθησε έναν ακόμη θαυμαστή του να κάνει coming out σε συναυλία

Ο Harry Styles κερδίζει επάξια το βραβείο του καλλιτέχνη που έχει βοηθήσει από τη σκηνή ανθρώπους να κάνουν coming out για τη σεξουαλικότητά τους ή πρόταση γάμου. Κάτι ανάλογο συνέβη και την περασμένη Κυριακή, στο Wembley, όταν ένας fan στο κοινό του ζήτησε μία χάρη. Ένα πανό έγραφε «Από το Ono στο Wembley: Βοήθησέ με να κάνω coming out».

Οι στιγμές που ακολούθησαν καταγράφηκαν από τα κινητά των fans και είναι πολύ συγκινητικές. Ο Styles φωνάζει το όνομά του, σηκώνει μία σημαία Pride και του λέει ότι όταν θα την υψώσει, ο Mattias (ή κάπως έτσι) θα είναι ένας gay άντρας. Την έφερε μία βόλτα δεξιά κι αριστερά και στο τέλος του φώναξε «Συγχαρητήρια, είσαι ένας ελεύθερος άντρας».

Μετά το τέλος της συναυλίας, ο Styles έκανε ένα tweet για τη συναυλία, αναφέροντας ότι το Wembley ήταν ένα από τα καλύτερα σόου που έχει κάνει. «Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω να σας ευχαριστώ, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος και ευγνώμων. Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ, τα ξαναλέμε».

Ο Harry Styles έχει μιλήσει ανοιχτά για τη ρευστότητα του φύλου και της σεξουαλικότητας, χωρίς να αποκαλύψει τη δική του ταυτότητα. Στην ταινία που θα δούμε μέσα στο επόμενο φθινόπωρο, πραγματεύεται την ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς του, τη δεκαετία του '50. Ταυτόχρονα, μόλις ετοίμασε τη νέα του συλλογή σε συνεργασία με τον οίκο Gucci.