UPDATE #NOW

Stranger Things 4: Το τελευταίο trailer της σειράς διψάει για αίμα και εκδίκηση


Κλέλια Φατούρου

21 Ιουνίου 2022

Stranger Things 4: Το τελευταίο trailer της σειράς διψάει για αίμα και εκδίκηση
Το τελικό trailer του φινάλε είναι εδώ και ας ξεκινήσει το countdown

Αφού το πρώτο μέρος του 4ου κύκλου έσπασε ένα ένα τα ρεκόρ του Netflix, το δεύτερο μέρος (και φινάλε του Stranger Things) έρχεται να απαντήσει σε περισσότερα ερωτήματα για το πώς το Upside Down θα ηττηθεί.

Σε αυτό το πολύ δυνατό trailer για τον κύκλο που έρχεται την 1η Ιουλίου, βλέπουμε την Eleven αιματοβαμμένη σε ένα νοσοκομείο, κοιτάζοντας την άβυσσο, ο Hopper κυνηγά έναν κακό στη Ρωσία και, φυσικά, η Kate Bush να είναι και επίσημα το soundtrack του φινάλε, αρκετές δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του.

Ο πρωταγωνιστής Joseph Quinn ανέφερε πρόσφατα στον The Guardian ότι όλοι οι σπόροι που φυτεύτηκαν θα φυτρώσουν και είναι σκέτο μακελειό. Ο τελευταίος κύκλος ήταν ο διπλάσιος σε διάρκεια συγκριτικά με τους προηγούμενους, με κάθε επεισόδιο να είναι ωριαίο. Το trailer που μόλις είδες ήταν για έναν κύκλο με 800 σελίδες σενάριο και δύο χρόνια γυρισμάτων.

«Το Stranger Things 4 ήταν ο κύκλος με τις περισσότερες προκλήσεις, αλλά και εκείνος με τη μεγαλύτερη ανταμοιβή. Όσοι συμμετείχαν είναι απίστευτα περήφανοι για τα αποτελέσματα και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας», δήλωσαν οι δημιουργοί The Duffer Brothers. Στόχος τους ήταν να δώσουν ένα εντελώς διαφορετικό ύφος στο sequel, έτσι όπως είθισται στις συνέχειες των μεγάλων ταινιών ή σειρών. «Βασικά θέλαμε να μην νιώσουμε βαρεμάρα. Ούτε εμείς, ούτε το cast».

Στον τελευταίο κύκλο της σειράς, είδαμε την επιστροφή των πρωταγωνιστών: Winona Ryder, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, David Harbour, Sadie Sink και άλλα. Υπήρξαν επίσης και νέες προσθήκες, επομένως μετράμε αντίστροφα για το φινάλε των 2,5 ωρών.

TAGS