UPDATE #NOW

Η Sadie Sink ενηλικιώθηκε στο Stranger Things και τώρα είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο


Κλέλια Φατούρου

17 Ιουνίου 2022

Η Sadie Sink ενηλικιώθηκε στο Stranger Things και τώρα είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο
Η Sadie Sink δεν είναι πια παιδί και είναι έτοιμη να δοκιμαστεί σε άλλα είδη

Είναι μόνο 20 χρονών αλλά νιώθει μεγαλύτερη. Η Sink μας συστήθηκε ως η cool Max Mayfield της σειράς Stranger Things, παρέμεινε στην κατηγορία θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με την τριλογία Fear Street του Netflix, και τώρα συνεργάζεται με τον Darren Aronofsky και μιλάει στο WhoWhatWear για τις αλλαγές που έχει βιώσει μέσα σε αυτά τα συναρπαστικά για τη ζωή και την καριέρα της χρόνια.

«Υπάρχουν πράγματα στη ζωή μου που νιώθω ότι είναι πολύ ώριμα αλλά, επί της ουσίας, παίζω ακόμα ένα παιδί στην τηλεόραση. Το μυαλό μου θα είναι πάντα εκεί με κάποιους τρόπους». Ενώ οι συνομήλικοι φίλοι της διαβάζουν για φοιτητικές εξετάσεις, εκείνη επιλέγει το επόμενο outfit Chanel που θα βάλει στο κόκκινο χαλί.

Όταν μπήκε στο Stranger Things, ήταν μόλις 15 χρονών. Μία έφηβη που κουβαλούσε όλη την αθωότητα της ηλικίας και διάβαζε για το σχολείο στα διαλείμματα των γυρισμάτων. Μέχρι που το 2020, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 4ου κύκλου, είχε μόλις ενηλικιωθεί, και δεν ένιωθε πια newbie. «Δεν χρειαζόταν πια να διαβάζω και έτσι είχα τον χρόνο να συνδεθώ πραγματικά με το υπόλοιπο cast. Επίσης, ζούσα μόνη μου και ήταν όλα πολύ καινούρια». Και μέσα σε όλα, συμμετείχε στη σκηνή που επανέφερε το φανταστικό Running Up That Hill της Kate Bush στην επικαιρότητα (μαζί με το 1985).

Ο ρόλος της σε αυτόν τον κύκλο ωρίμασε, αποκάλυψε νέες, πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού της και της επέτρεψε να εμβαθύνει υποκριτικά. Αυτό που τη βοήθησε να μπει στο σκοτάδι ήταν το να κρατά ημερολόγιο. «Μετά το Stranger Things, έχω περισσότερο χρόνο να ανακαλύψω τον εαυτό μου ως ηθοποιό. Θέλω να μπω σε διάφορα είδη». Η συνεργασία με τον Aronofsky στην ταινία The Whale είναι μία βουτιά στα βαθιά. Αλλά η Sink δεν φοβάται τίποτα. Είτε είναι ένας ρόλος, είτε ένα ρούχο που δεν θα φορούσε ποτέ στη ζωή της, δεν νιώθει ντροπή ή ανασφάλεια. Σπρώχνει τον εαυτό της να ξεπεράσει τα όρια, και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο WhoWhatWear