UPDATE #NOW

Ο Tom Hanks είναι ο Τζεπέτο του live-action Πινόκιο και ο ρόλος του ταιριάζει γάντι


Κλέλια Φατούρου

11 Μαρτίου 2022

Ο Tom Hanks είναι ο Τζεπέτο του live-action Πινόκιο και ο ρόλος του ταιριάζει γάντι
Disney Plus
Ο Πινόκιο έρχεται τον Σεπτέμβριο στην Disney+, με Τζεπέτο τον Tom Hanks.

Ο αγαπημένος του Χόλιγουντ, Tom Hanks, επιστρέφει στη μικρή οθόνη, μέσα από έναν κόσμο που του ταιριάζει πολύ. Αυτόν της Disney.

Ο Πινόκιο γίνεται live action ταινία από την πλατφόρμα Disney Plus και δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερη επιλογή για τον ρόλο του Τζεπέτο, του ασπρομάλλη ξυλουργού. Το παιδικό βιβλίο του Carlo Collodi, «Οι Περιπέτειες του Πινόκιο» (1940) σκηνοθετείται από τον Robert Zemeckis και το σενάριο ανήκει στον ίδιο και τον Chris Weitz.

Η ταινία δείχνει τον Τζεπέτο, τον ξυλουργό που θέλει πολύ έναν γιο και δημιουργεί τον Πινόκιο, τη φωνή του οποίου κάνει ο Benjamin Evan Ainsworth. Το σχέδιο του Πινόκιο είναι πολύ κοντά στο πρωτότυπο και αυτή δεν είναι η μόνη ιστορία που θα δούμε. Στις 22 Μαρτίου, η Lionsgate Entertainment θα μας δώσει το "Pinocchio: A True Story", που αυτή τη φορά θα είναι σε animated εκδοχή. Επίσης, το Netflix θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο έναν ακόμη Πινόκιο σε stop-motion, σε σκηνοθεσία Guillermo del Toro και πρωταγωνιστές τους Ewan McGregor και David Bradley.

Προς το παρόν, αναμένουμε τη live action ταινία που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μέσα από την Disney Plus και μας υπόσχεται τον Tom Hanks, πράγμα που είναι από μόνο του αρκετό. Το cast συμπληρώνουν οι: Joseph Gordon-Levitt ως η φωνή του Τζίμινι Κρίκετ, Cynthia Erivo, Keegan-Michael Key και ο αγαπημένος Luke Evans, που θα υποδυθεί έναν ολοκαίνουριο χαρακτήρα.

TAGS