UPDATE #NOW

Η Rita Ora θα πρωταγωνιστήσει στο prequel του Beauty and the Beast - και αυτό είναι το σενάριο


Κλέλια Φατούρου

8 Φεβρουαρίου 2022

Η Rita Ora θα πρωταγωνιστήσει στο prequel του Beauty and the Beast - και αυτό είναι το σενάριο
Instagram/Rita Ora
Η Πεντάμορφη και το Τέρας θα αποκτήσεις σειρά prequel και θα δούμε τη Rita Ora σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους

30 χρόνια μετά την κυκλοφορία της διαχρονικής ταινίας κινουμένων σχεδίων, Beauty and the Beast, η Disney+ έδωσε το πράσινο φως για μία σειρά λίγων επεισοδίων, που θα είναι το prequel της γνωστής ιστορίας.

Και αν αναρωτιέστε για την πλοκή, η σειρά δεν πρόκειται να επικεντρωθεί στην Πεντάμορφη ή το Τέρας, αλλά στον Γκαστόν και τον LeFou. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα δούμε σίγουρα τους Luke Evans και Josh Gad. Η αδερφή του LeFou θα είναι η ανερχόμενη Briana Middleton, αλλά δεν είναι αυτά τα καλά νέα. Θα υπάρξει ένας ακόμη γυναικείος χαρακτήρας, με μυστικές δυνάμεις και ένα μυστικό που μπορεί να επηρεάσει ένα ολόκληρο βασίλειο. Και αυτή η γυναίκα θα είναι η Rita Ora.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το Instagram της: «Δεν μπορώ να το κρατήσω άλλο μυστικό. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω στο prequel του Beauty and the Beast. Ως παιδί, έβλεπα την ταινία με την οικογένειά μου ξανά και ξανά και ερωτεύτηκα αμέσως τη μουσική και τους χαρακτήρες. Δεν περίμενα ότι θα γίνω μέρος αυτού. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα».

Η επίσημη πλοκή του prequel

Πολλά χρόνια πριν ξεκινήσει το ειδύλλιο της Πεντάμορφης και του Τέρατος, η σειρά ακολουθεί τον Γκαστόν, τον LeFou και την ετεροθαλή αδερφή του Tilly που ξεκινούν μία περιπέτεια γεμάτη ρομάντζο και κωμωδία. Παλιοί φίλοι, νέοι εχθροί και αποκαλύψεις μυστικών. Και φυσικά η υπέροχη μουσική του Alan Menken, ο οποίος έχει ντύσει τις περισσότερες ταινίες Disney.

Το φανταστικό αυτό prequel ανακοινώθηκε το καλοκαίρι του 2021 και τα γυρίσματα ξεκινούν την άνοιξη του 2022. Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι ότι το Disney+ θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα από το καλοκαίρι του 2022.

TAGS