UPDATE #NOW

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Δολοφόνησε τη σύζυγό του, την τύλιξε σε πανιά και ειδοποίησε τον γιο τους


JTeam

24 Ιουνίου 2022

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Δολοφόνησε τη σύζυγό του, την τύλιξε σε πανιά και ειδοποίησε τον γιο τους
pexels
H έκτη για το 2022

Άλλη μία γυναικτονία έρχεται να προστεθεί σε μία ήδη μακρά λίστα. Στην οδό της οδό Ματρόζου στο Κουκάκι, ένας 55χρονος φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του τα ξημερώματα της Παρασκευής και ύστερα τράπηκε σε φυγή.

Η 46χρονη άτυχη γυναίκα δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό και στο θώρακα έπειτα από καυγά με τον δράστη λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα καθώς ο ίδιος οπλίστηκε με ένα αιχμηρό αντικείμενο. Το αποτέλεσμα ήταν να την σκοτώσει εν ψυχρώ και να διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος ενώ πρώτα ειδοποίησε τηλεφωνικά τον 24χρονο γιο τους.

Όταν ο γιος τους πήγε στο διαμέρισμα, βρήκε νεκρή τη μητέρα του και το άψυχο σώμα της τυλιγμένο σε μεγάλα πανιά και υφάσματα που πιθανότατα ήταν οι κουρτίνες του σπιτιού.

Σύμφωνα ωστόσο με τις τελευταίες πληροφορίες, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο άνδρας αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του, προσπαθώντας να πέσει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, καθώς φαίνεται πως το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή της Κερατέας συνδέεται άμεσα με τη γυναικοκτονία.

Ο άνδρας έχει διακομιστεί και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Στο σημείο του στυγερού εγκλήματος βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας που διεξάγουν έρευνες και ιατροδικαστής που θα εξετάσει το άτυχο θύμα.