UPDATE #NOW

Ιούλιος στο Netflix: 14 σειρές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τη ζέστη


Κλέλια Φατούρου

1 Ιουλίου 2022

Ιούλιος στο Netflix: 14 σειρές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τη ζέστη
Οι σειρές που θα μας κάνουν παρέα τον Ιούλιο

Ο Ιούλιος είναι εδώ και για κάποιους έχουν ήδη ξεκινήσει οι διακοπές. Όσο όμως οι άλλοι θα οργώνουν τα νησιά (γιατί η δική μας σειρά θα έρθει τον Αύγουστο), εμείς θα βλέπουμε Netflix όλο τον μήνα, διότι εκτός από το Stranger Things, που κάνει ποδαρικό αυτό τον μήνα, μας περιμένουν και 13 ακόμη σειρές για bingewatching. Ας δούμε ποιες.

Stranger Things 4: Μέρος 2

Μακριά ο ένας από τον άλλο, αλλά με απόλυτη αποφασιστικότητα, οι φίλοι μας έρχονται αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό μέλλον. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Η αρχή του τέλους. 1η Ιουλίου.

King of Stonks

Αποζητώντας διακαώς τη δόξα, ένας υπερφιλόδοξος οικονομολόγος λέει ψέματα, εξαπατά και μηχανορραφεί για να κάνει την αναξιόπιστη startup εταιρεία του επιτυχημένη. Στις 6 Ιουλίου.

Boo, Bitch

Δύο κολλητές στο λύκειο κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να τις προσέξουν. Αλλά όταν η μία γίνεται φάντασμα, θα πρέπει να ζήσει τη ζωή στα κόκκινα — όσο ακόμα μπορεί. Θα το δούμε στις 8 Ιουλίου.

Η Πιο Μεγάλη Νύχτα

Ένοπλοι περικυκλώνουν μια ψυχιατρική φυλακή και διακόπτουν κάθε επικοινωνία. Σκοπός τους είναι να συλλάβουν τον κατά συρροή δολοφόνο Σιμόν Λάγο. Έξι επεισόδια. Μία νύχτα. 8 Ιουλίου.

Resident Evil

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά την ανακάλυψη του ιού Τ, μια επιδημία φανερώνει τα σκοτεινά μυστικά του Ομίλου Ομπρέλα. Σειρά βασισμένη στη γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών. Από τις 14 Ιουλίου.

Farzar

Ο Φάικλ ζει σε μια αποικία ανθρώπων σε έναν εξωγήινο κόσμο και αποφασίζει να απαλλάξει τον πλανήτη από το κακό. Αλλά μαθαίνει ότι ο μπαμπάς του είναι ο υπέρτατος κακός. 15 Ιουλίου.

Άλμπα

Jenny.Gr

Η Άλμπα ξυπνά σε μια παραλία φέροντας ίχνη βιασμού, αλλά δεν θυμάται τίποτα από το χθεσινό βράδυ. Μετά μαθαίνει ότι οι βιαστές της είναι φίλοι του αγοριού της. Στις 15 Ιουλίου.

Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι: Σεζόν 4

Jenny.Gr

Η Μελ έρχεται αντιμέτωπη με τη νέα πραγματικότητα, το παρελθόν του Τζακ απειλεί το μέλλον του και νέα πρόσωπα βάζουν φωτιές στο Βέρτζιν Ρίβερ. 20 Ιουλίου.

Ο Κακός Εξορκιστής: Σεζόν 2

Jenny.Gr

Από τα κολασμένα καρτέλ των ναρκωτικών μέχρι ένα αλεξίσφαιρο τέρας που τρελαίνεται για πατάτες, ο Μπόνερ επιστρέφει για να αντιμετωπίσει ολοκαίνουργιες προκλήσεις. 20 Ιουλίου.

DI4RIES

Πρώτοι έρωτες, πρώτα φιλιά, πλάκες με φίλους και καβγάδες με αντίζηλους. Στους διαδρόμους του Γυμνασίου Γαλιλέο Γαλιλέι, η καθημερινότητα είναι γεμάτη εκπλήξεις. Διαθέσιμο στις 26 Ιουλίου.

Πάρε Ανάσα

Όταν ένα μικρό αεροπλάνο συντρίβεται στην άγρια φύση του Καναδά, μια γυναίκα πρέπει να παλέψει με τα καιρικά φαινόμενα και με τα προσωπικά της τραύματα για να επιβιώσει. 28 Ιουλίου.

Fanático

Όταν ο σούπερ σταρ της Ισπανίας πεθαίνει σε μια συναυλία, ένας φαν αρπάζει την ευκαιρία για να ξεφύγει από τη βαρετή ζωή του, υιοθετώντας την περσόνα του ειδώλου του. Στις 29 Ιουλίου.

Uncoupled

Όταν ο φίλος του τον εγκαταλείπει μετά από 17 χρόνια σχέσης, ένας μεσίτης στη Νέα Υόρκη πρέπει να ξαναθυμηθεί πώς να είναι single στα 40 του. 29 Ιουλίου.

Rebel Cheer Squad: Μια Σειρά του Get Even

Τρεις τσιρλίντερ σε ένα ελίτ ιδιωτικό σχολείο αναβιώνουν τη λέσχη των συμμαθητών τους κατά του μπούλινγκ και πολεμούν την αδικία, σε αυτό το εφηβικό θρίλερ. Στις 29 Ιουλίου.

TAGS