UPDATE #NOW

Το Hocus Pocus 2 έχει trailer και οι αδερφές Sanderson επιστρέφουν


Κλέλια Φατούρου

28 Ιουνίου 2022

Το Hocus Pocus 2 έχει trailer και οι αδερφές Sanderson επιστρέφουν
Το Hocus Pocus επιστρέφει μέσα από το Disney+

Hocus Pocus fans, μαζευτείτε. Οι αδερφές Sanderson επιστρέφουν με sequel, μετά από περίπου 30 χρόνια.

Η 76χρονη Bette Midler, η 57χρονη Sarah Jessica Parker και η 65χρονη Kathy Najimy επιστρέφουν ως οι 3 μάγισσες που ζουν ρουφώντας τις ψυχές των παιδιών του Salem, προκειμένου να πετύχουν αιώνια νιότη.

«Κλειδώστε τα παιδιά σας», φωνάζει η Winifred στο πρώτο teaser του sequel που ανυπομονούμε να δούμε στις 30 Σεπτεμβρίου από την Disney+. «Ναι Salem, επιστρέψαμε», λέει ενώ ανάβει η Μαύρη Φλόγα μετά από 29 χρόνια. Οι αδερφές Sanderson εμφανίζονται στο τέλος του teaser αλλά αυτό αρκεί για να προετοιμαστούμε καταλλήλως για άλλο ένα Halloween.

Εκτός των γνωστών κυριών, θα δούμε νέο cast με τους Tony Hale, Sam Richardson, αλλά και τους Whitney Peak και Belissa Escobedo, που είναι οι δύο έφηβοι που φέρνουν πίσω στη ζωή τις αδερφές. Η Lilia Buckingham είναι η τρίτη έφηβη που ενώνει τις δυνάμεις της με τις άλλες δύο για να εξοντώσουν τις μάγισσες. Θα δούμε όμως και τη Hannah Waddingham από το Ted Lasso.

«Έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που κάποιος άναψε το Κερί με τη Μαύρη Φλόγα και ανέστησε τις αδερφές που ήρθαν από τον 17ο αιώνα και αναζητούν εκδίκηση. Τώρα όλα εξαρτώνται από τις 3 μαθήτριες να σταματήσουν τις μάγισσες από το να προκαλέσουν νέο πανικό στο Salem, πριν το ξημέρωμα του Halloween», είναι η επίσημη περιγραφή του πολυαναμενόμενου sequel.

Σύμφωνα με πηγή από την παραγωγή της ταινίες, μπορεί να πέρασαν 30 χρόνια, αλλά δεν είχε αλλάξει τίποτα. «Η ενέργεια της Bette είναι η ίδια. Οι fans του Hocus Pocus δεν θα απογοητευτούν. Επιστρέφουν όλοι οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες από το πρωτότυπο, αλλά θα δουν και καινούριους». Το ελπίζουμε.