UPDATE #NOW

Η Chelsea Handler έδωσε συμβουλές στους άντρες για τις αμβλώσεις σε έναν απολαυστικό, καυστικό μονόλογο


Κλέλια Φατούρου

1 Ιουλίου 2022

Η Chelsea Handler έδωσε συμβουλές στους άντρες για τις αμβλώσεις σε έναν απολαυστικό, καυστικό μονόλογο
Ένας απολαυστικός μονόλογος που λέει όλα όσα σκεφτόμαστε για την απαγόρευση των αμβλώσεων

Η Chelsea Handler, μία από τις πιο γνωστές κωμικούς του Hollywood αλλά και φεμινίστρια που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο, εμφανίστηκε ως οικοδέσποινα στο Jimmy Kimmel Live και έδωσε κυριολεκτικά σόου, με κεντρικό θέμα την ακύρωση του νόμου Roe v. Wade.

Ήταν σίγουρα η ιδανική επιλογή για να μιλήσει ξεκάθαρα για μία απόφαση που πηγαίνει τα δικαιώματα των γυναικών 50 χρόνια πίσω, θέτει τη ζωή τους σε κίνδυνο και θα είναι μόνο η αρχή σε ένα ντόμινο τραγικών εξελίξεων. Επί 15 λεπτά, η κωμικός έριχνε back to back καυστικά σχόλια για την επικαιρότητα, ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει 3 αμβλώσεις ενώ βρισκόταν στο Λύκειο. Και δήλωσε ευτυχής που δεν έκανε παιδιά.

Έδειξε μερικά από τα αγαπημένα της posters από διαμαρτυρίες γυναικών ενώ δήλωσε ότι μετά την απόφαση, είναι πολύ υπέρ της μεθόδου τραβήγματος. «Και εννοώ να τραβήξουμε τον Clarence Thomas από το Ανώτατο Δικαστήριο». Μίλησε φυσικά για τον Donald Trump, για τη Nancy Pelosi, που η λύση της για τα προβλήματα είναι το να διαβάσει ένα ποίημα.

Το καλύτερο κομμάτι όμως της εμφάνισής της ήταν το φινάλε. Ντύθηκε Ανώτατη Δικαστής και αγόρευσε μερικές εντολές για τους άντρες. «Από εδώ και πέρα, όχι αγγειεκτομές. Αν δεν θέλετε να κάνετε παιδιά, δέστε το πέος σας σε έναν κόμπο. Κι αν δεν μπορείτε να το κάνετε, δεν είστε ούτως ή άλλως αληθινοί άντρες. Αν αφήσετε μία γυναίκα έγκυο, πρέπει να βάλετε μία βδέλλα στο πέος σας για 9 μήνες και μετά να το θηλάσετε. Το μέγεθος του πέους σας θα αναγράφεται στο δίπλωμα οδήγησης. Θα το μετράνε σε ένα παγωμένο δωμάτιο.

Αν είστε Γερουσιαστής στο Τέξας που τυχαίνει να του αρέσει το πορνό στο Twitter, θα πρέπει να κάνετε υπέρηχο για να αποδείξετε ότι δεν εκσπερματώσατε. Κάθε φορά που ένας άντρας ζητά από μια γυναίκα να χαμογελάσει, αυτός θα χάνει 3 δόντια. Οι άντρες θα πρέπει να κάνουν αποτρίχωση πρωκτού 2 φορές τον μήνα- έτσι για πλάκα. Τέλος, οι λευκοί άντρες δεν θα ψηφίζουν για τα επόμενα 150 χρόνια». Mic drops.