UPDATE #NOW

Η Marvel αποκάλυψε τον πρώτο gay Spider-Man, που είναι ο αυθεντικός εαυτός του


Κλέλια Φατούρου

4 Ιουλίου 2022

Η Marvel αποκάλυψε τον πρώτο gay Spider-Man, που είναι ο αυθεντικός εαυτός του
egames.news
Μία εκδοχή του Spider-Man που ανυπομονούμε να δούμε

Ένας νέος Spider-Man μόλις αποκαλύφθηκε και δεν θυμίζει καθόλου αυτό που έχουμε συνηθίσει. Ένας Spider-Man εντελώς sassy, που λατρεύει τη μόδα και είναι ο εαυτός του χωρίς να απολογείται για αυτό.

Ο σχεδιαστής κοστουμιών Krisanka μας παρουσίασε τον Web-Weaver από το Edge of the Spider-Verse και έμπνευση στάθηκαν οι οίκοι μόδας Alexander McQueen και Mugler. Ο νέος Spider-Man λέγεται Web-Weaver, θα κάνει το ντεμπούτο του στο Spider-verse 5 και περιγράφεται ως «ένας όχι και τόσο ήπιος (σε συμπεριφορά) σχεδιαστής μόδας στις βιομηχανίες Van Dyne.

Ο συγγραφέας και editor Steve Fox συνέβαλε στη δημιουργία του χαρακτήρα και ενθουσιάστηκε τόσο που έγραψε στο Twitter: «Έκπληξη! Είχα την τεράστια gay τιμή να βοηθήσω στη δημιουργία του Web-Weaver, που θα κάνει την εμφάνισή του αυτόν τον Σεπτέμβριο». Πρόσθεσε ότι ο χαρακτήρας του δεν ακολουθεί κάποια γενίκευση ή στερεότυπο της queer κοινότητας.

«Κάτι που αντιλήφθηκα αμέσως όταν συνέλαβα τον Web-Weaver είναι ότι δεν μπορεί- και δεν πρέπει- να αντιπροσωπεύει ΟΛΟΥΣ τους gay άντρες. Κανένας χαρακτήρας δεν μπορεί να το κάνει. Η ατρόμητη ταυτότητά του είναι κεντρική στο ποιος είναι, αλλά δεν είναι η ιστορία... την οποία θα βιώσετε από μόνοι σας τον Σεπτέμβριο!».

Θα υπάρξουν κι άλλες εκδοχές του Spider-Man, όπως ο Spider-Man Noir και ο Spider-Man Rex dinosaur. Οι πιθανότητες είναι αμέτρητες κι εμείς απλώς ανυπομονούμε.

TAGS

GAY