UPDATE #NOW

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 8 προτάσεις για να διασκεδάσετε δωρεάν στην πόλη


JTeam

9 Ιουλίου 2022

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 8 προτάσεις για να διασκεδάσετε δωρεάν στην πόλη
Το Σαββατοκύριακο έφτασε και εμείς συγκεντρώσαμε δωρεάν εκδηλώσεις που μπορούμε να απολαύσουμε στην Αθήνα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου.

1.Δείπνο με φίλους του Ντόναλντ Μάργκιουλις στο Κηποθέατρο Παπάγου

Στο επίκεντρο του έργου βρίσκονται δύο παντρεμένα ζευγάρια, που ύστερα από 20 χρόνια, το ένα βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού και το άλλο χάνεται στη ρουτίνα του έγγαμου βίου. Ο επεισοδιακός χωρισμός των μεν, θα φέρει τους δε, μπροστά σε έναν καθρέπτη, βγάζοντας στην επιφάνεια απωθημένα, μικρές ζήλιες και την ουσιαστική φθορά που προκαλείται στις ανθρώπινες σχέσεις. Όπως εύστοχα διαπιστώνει ο συγγραφέας «ο χρόνος ταΐζει το θηρίο που σκοτώνει το γάμο».

Έπειτα από καιρό, οι χωρισμένοι ξαναφτιάχνουν πιο κατασταλαγμένα τις ζωές τους, κάτι που δημιουργεί τριγμούς στις σχέσεις με τους φίλους τους, ίσως επειδή εκείνοι δεν τολμούν να μιμηθούν το παράδειγμά τους. Όμως, αποφασίζοντας να παλέψουν μέχρι τέλους, προχωρούν σε αμοιβαίες προσπάθειες και υποχωρήσεις. Ηθοποιοί: Σταύρος Νικολαΐδης (Τομ), Ιωάννα Πηλιχού (Μπεθ), Μάνος Αντωνίου (Γκέιμπ), Φιλίτσα Καλογεράκου (Κάρεν). Στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού.
09/07 στις 21:00
Άλσος Παπάγου, οδός Κορυτσάς

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.