UPDATE #NOW

Stranger Things: Ο Joseph Quinn συγκινήθηκε με τα λόγια θαυμάστριας επειδή του φέρθηκε άσχημα το προσωπικό του Comic Con


Κλέλια Φατούρου

12 Ιουλίου 2022

Stranger Things: Ο Joseph Quinn συγκινήθηκε με τα λόγια θαυμάστριας επειδή του φέρθηκε άσχημα το προσωπικό του Comic Con
Ο πρωταγωνιστής του Stranger Things είχε την πιο γλυκιά αντίδραση απέναντι σε θαυμάστριά του

Ο Joseph Quinn ήταν η πιο σημαντική προσθήκη του 4ου κύκλου και κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους χαρακτήρας της σειράς Stranger Things, παρόλο που σιγά σιγά πλησιάζει προς το τέλος της.

Όπως αντιλαμβάνεστε, όταν συμμετέχει σε μία σειρά φαινόμενο, ξέρεις ότι η αγάπη του κοινού θα είναι τεράστια και θα σε αναγνωρίζουν όλοι. Αυτή του την επιτυχία εξαργύρωσε ο Quinn, όταν εμφανίστηκε στο Comic Con και έγινε ο προσκεκλημένος με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Υπήρχαν μερικές εκατοντάδες εισιτήρια που αγοράστηκαν απλά και μόνο για να τον χαιρετήσουν ή να τον αγκαλιάσουν. Οι fans πλήρωσαν από 45 έως 125 λίρες για να περιμένουν στην ουρά και να τον γνωρίσουν από κοντά, έστω για λίγο.

Ο Joseph Quinn όμως ήθελε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να δώσει τον σωστό χρόνο σε κάθε θαυμαστή ξεχωριστά. Σύμφωνα όμως με τους παρευρισκόμενους, το προσωπικό του Comic Con στο Λονδίνο ήταν απίστευτα αγενές με τον ηθοποιό, του φώναζαν να συντομεύει και γενικώς του φέρθηκαν απαίσια. Τα αμέτρητα tweets το αποδεικνύουν και οι fans έγιναν έξαλλοι με τη διοργάνωση, αλλά ένιωσαν τεράστια ευγνωμοσύνη απέναντι στον Joseph, που ήταν τόσο υπομονετικός και καλός μαζί τους.

Η στιγμή που έγινε viral ήταν όταν πήρε τον λόγο μία κοπέλα από το κοινό, η οποία του είπε ότι δεν ήθελε να κάνει ερώτηση, αλλά μια απλή διαπίστωση. «Πολλοί από εμάς άκουσαν τι συνέβη χτες για το πώς σου φέρθηκαν. Δεν θα το σχολιάσω αλλά θέλω να σε ευχαριστήσω εκ μέρους όλων. Είμαστε ευγνώμονες που μοιράστηκες τον χρόνο σου μαζί μας». Ο Quinn αρχικά έδειξε σοκαρισμένος αλλά όσο εκείνη μιλούσε, εκείνος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

@munsonenthusiast joseph deserves to feel loved, appreciated & to know that his casting was never a mistake. | #josephquinn #strangerthings #eddiemunson ♬ original sound - gwen

«Ταξιδέψαμε γιατί όλοι συνδεόμαστε μαζί σου και μας έφτιαξε το Σαββατοκύριακο. Έφτιαξες σίγουρα το δικό μου, γιατί ήσουν τόσο καλός με εμένα και με τον σκύλο οδηγό μου». Εκείνος την ευχαρίστησε και της είπε χιουμοριστικά: «Γιατί το έκανες αυτό τώρα»; Είναι κι από εμάς μια μεγάλη αγκαλιά.

Jenny.Gr