UPDATE #NOW

Stranger Things: Έρχεται spinoff "εντελώς διαφορετικό" από ό,τι φανταζόμαστε


Κλέλια Φατούρου

6 Ιουλίου 2022

Stranger Things: Έρχεται spinoff "εντελώς διαφορετικό" από ό,τι φανταζόμαστε
Το αγαπημένο Stranger Things θα αποκτήσει spinoff σειρά και δεν θα είναι σίγουρα αυτό που περιμένουμε

Πριν από λίγες μέρες, ο David Harbour έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξουν spinoff του Stranger Things. Λίγες μέρες μετά, επιβεβαιώθηκε. Οι δημιουργοί της σειράς, The Duffer Brothers, αποκάλυψαν στο "Happy Sad Confused" podcast ότι ετοιμάζεται μία σειρά spinoff, αλλά το κοινό θα δει κάτι εντελώς διαφορετικό.

«Έχω διαβάσει αυτές τις φήμες για spinoff που θα αφορά την Eleven, τον Steve ή τον David. Όλα αυτά δεν μας ακούγονται και πολύ ενδιαφέροντα γιατί τα έχουμε κάνει. Έχουμε περάσει αμέτρητες ώρες εξερευνώντας τα. Συνεπώς, θα κάνουμε κάτι πολύ διαφορετικό».

Ανέφεραν ωστόσο ότι θα υπάρχει η ίδια λογική και τρόπος διήγησης, που τόσο λάτρεψαν οι fans του Stranger Things, αλλά βρίσκονται προς αναζήτηση του επόμενου πρωταγωνιστή τους. «Ελπίζουμε ότι θα βρούμε το ιδανικό πρόσωπο για να του παραδώσουμε τα σκήπτρα και θα κάνει νέα πράγματα», είπαν ενώ μας ενημέρωσαν ότι το Netflix δεν γνωρίζει τίποτα ακόμη. Ε τώρα, θα το έμαθε.

Μέχρι όμως να φτάσουμε εκεί, ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε έναν ακόμη κύκλο για να ολοκληρωθεί το Stranger Things, ο οποίος γράφεται αυτή την περίοδο. «Ο 5ος κύκλος θα κινείται πολύ γρήγορα. Οι χαρακτήρες θα μπουν από την αρχή σε δράση, θα έχουν έναν στόχο και ένα κίνητρο και αυτό σημαίνει ότι θα γλιτώσουμε δύο ώρες. Ο τελευταίος κύκλος θα είναι πολύ διαφορετικός».