UPDATE #NOW

Η Olivia Colman είναι αγνώριστη ως Miss Havisham στις Μεγάλες Προσδοκίες


Κλέλια Φατούρου

13 Ιουλίου 2022

Η Olivia Colman είναι αγνώριστη ως Miss Havisham στις Μεγάλες Προσδοκίες
Η Olivia Coman πρωταγωνιστεί στις νέες "Μεγάλες Προσδοκίες" που επιστρέφουν σε μορφή σειράς.

Το βιβλίο του Charles Dickens, Μεγάλες Προσδοκίες, γίνεται σειρά για το FX και το BBC και η Olivia Colman ενσαρκώνει τη θρυλική Miss Havisham, ρόλο που είχαμε δει από την Anne Bancroft, στην ταινία του 1998.

Jenny.Gr

Η Havisham είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα που κάποτε την παράτησαν στα σκαλιά της εκκλησίας και τώρα φορά το νυφικό της μέχρι τη μέρα που θα πεθάνει. Ζει με την υιοθετημένη κόρη της Estella, που θα δούμε από τη Shalom Brune-Franklin, ενώ ο ορφανός Pip θα είναι ο FIonn Whitehead.

Η σειρά αποτελείται από 6 επεισόδια, το σενάριο και η παραγωγή ανήκουν στον Steven Knight και το cast συμπληρώνουν οι: Ashley Thomas, Johnny Harris, Hayley Squires, Owen McDonnell, Trystan Gravelle και Rudi Dharmalingam. Το ομώνυμο βιβλίο δημοσιεύτηκε αρχικά ως σειρά με εβδομαδιαία κεφάλαια το 1860, πριν μεταμορφωθεί σε ολοκληρωμένο μυθιστόρημα.

Όσο για την Olivia Colman, οι ταινίες και οι σειρές εποχής είναι το στοιχείο της. Κέρδισε ένα Emmy για την ερμηνεία της στο The Crown, ως βασίλισσα Ελισάβετ, ένα Όσκαρ για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Η Ευνοούμενη. Φέτος την είδαμε και στην ταινία "The Lost Daughter", που γυρίστηκε στις Σπέτσες.