UPDATE #NOW

Έκρυβε το δαχτυλίδι μπροστά στα μάτια της για έναν μήνα πριν την πρόταση γάμου


JTeam

15 Ιουλίου 2022

Έκρυβε το δαχτυλίδι μπροστά στα μάτια της για έναν μήνα πριν την πρόταση γάμου
Instagram/ upworthy
Αν βαρεθήκατε τις κλασικές και πατροπαράδοτες προτάσεις γάμου, η παρακάτω θα σας κλέψει την καρδιά

Σε ακριβά εστιατόρια, δίπλα σε λίμνες, πάνω σε γέφυρες, μπροστά στο κύμα, στη μέση του δρόμου. Οι περισσότερες προτάσεις γάμου δεν ξεφεύγουν λίγο- πολύ από τα καθιερωμένα και αν βαρεθήκατε να ακούτε για κλασικές και προβλεπόμενες εκπλήξεις, τότε θα απολαύσετε τον τρόπο που αποφάσισε ο Edi Okoro να ζητήσει από τη σύντροφό του, Cally να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του.

Για να κάνει την ανατροπή, ο Okoro βρήκε την τέλεια ιδέα. Αποφάσισε για έναν μήνα, να τραβάει φωτογραφίες τους με το δαχτυλίδι να πρωταγωνιστεί στην κάμερα χωρίς εκείνη να το βλέπει. Οι ριψοκίνδυνες λήψεις είναι ξεκαρδιστικές και αξιολάτρευτες μαζί. Η Cally κοιμάται, τραβάει φωτογραφίες στην παραλία, είναι ξαπλωμένη στην άμμο μαζί του, αγναντεύει από το τηλεσκόπιο και η τύχη της δουλεύει!

Οι εκφράσεις του όσο την ξεγελά μπροστά στην κάμερα, είναι επικές ενώ η τελευταία λήψη δικαιώνει τον τρόπο που αποφάσισε να ζητήσει την αγαπημένη του σύντροφο σε γάμο.

Ο Edi κουβαλούσε παντού το δαχτυλίδι μαζί του μέχρι να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να της κάνει την πρόταση με τον πιο «αυθόρμητο τρόπο»... Και τη βρήκε, ενθουσιάζοντας τη σύντροφό του, εμάς και όλα τα social. Φυσικά, η ιδέα του έγινε αμέσως viral και αναμένεται να τη μιμηθούν πολλοί στο μέλλον!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μες στον Ιούνιο, χαρίζοντάς μας μερικές ακόμη απολαυστικές εικόνες.