UPDATE #NOW

Καλλιάνος: Πώς θα εξελιχθεί ο καύσωνας- "Μέτριας έντασης, μεγάλης διάρκειας"


JTeam

21 Ιουλίου 2022

Καλλιάνος: Πώς θα εξελιχθεί ο καύσωνας- "Μέτριας έντασης, μεγάλης διάρκειας"
Eurokinissi
Μέτριας έντασης αλλά μακράς διαρκείας ζέστη έρχεται στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο - Μάλιστα θα επικρατήσουν και συνθήκες καύσωνα συγκεκριμένες ημέρες, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος σε ανάρτησή του στο Facebook αφού ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 42 βαθμούς

Μέτριας έντασης αλλά μακράς διαρκείας ζέστη έρχεται στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο. Μάλιστα θα επικρατήσουν και συνθήκες καύσωνα συγκεκριμένες ημέρες, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος σε ανάρτησή του στο Facebook αφού ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 42 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα κάλεσε τους πολίτες να «οπλιστούν» με υπομονή για τον καύσωνα μέτριας έντασης που θα διαρκέσει τουλάχιστον για 7 με 8 ημέρες.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«Οπλιστείτε με υπομονή – Μέτριας έντασης αλλά μεγάλης διάρκειας ο καύσωνας»

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, ο καύσωνας ο οποίος θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή και κυρίως θα γίνει αισθητός μέσα στο Σαββατοκύριακο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, φαίνεται ότι δεν θα είναι ακραίος ή επικίνδυνος ως προς τις μέγιστες θερμοκρασίες που θα δώσει, θα είναι όμως αρκετά κουραστικός ως προς τη χρονική περίοδο που θα μας επηρεάσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr