UPDATE #NOW

Τελικά μπορείς να διαγράψεις ή να κάνεις unsend τα μηνύματα στο κινητό;


JTeam

26 Ιουλίου 2022

Τελικά μπορείς να διαγράψεις ή να κάνεις unsend τα μηνύματα στο κινητό;
Αν το αναρωτιέσαι καιρό, ήρθε η στιγμή να μάθεις πως και φυσικά γίνεται

Πόσες φορές σου έχει τύχει να στείλεις ένα μήνυμα που αργότερα μετάνιωσες πικρά; Το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό στα iPhone σου δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας ή ανάκλησης (edit και unsend) πρόσφατων μηνυμάτων μέσω iMessage αλλά σε περίπτωση που θες να διαγράψεις οριστικά μηνύματα κειμένου, ήρθε η ώρα να μάθεις πως μπορείς να έχεις τον έλεγχο στην τεχνολογία.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά που σου επιτρέπουν να διαγράψεις ένα κείμενο από το iPhone ή το Android προτού πατήσεις «αποστολή» σε μερικές λέξεις που θα σε φέρουν σε αμηχανία.

Βήμα 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα iPhone από την αρχική οθόνη και επιλέξτε μια συζήτηση στη λίστα.

Βήμα 2. Μετακινηθείτε προς τα πάνω και προς τα κάτω για να βρείτε το μήνυμα κειμένου που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε παρατεταμένα μέχρι να εμφανιστεί το αναδυόμενο μενού.

Βήμα 3. Πατήστε "Περισσότερα", επιλέξτε το ανεπιθύμητο μήνυμα κειμένου και πατήστε το εικονίδιο "Κάδος απορριμμάτων" στο κάτω μέρος της οθόνης. Τέλος, πατήστε "Διαγραφή μηνύματος" για επιβεβαίωση.

Σημείωση: Αν θέλετε να διαγράψετε πολλά μηνύματα κειμένου στη συνομιλία, μπορείτε να επιλέξετε όλα τα μηνύματα SMS που θέλετε να διαγράψετε αφού πατήσετε "Περισσότερα".

Πώς να κάνετε αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων κειμένου

Ενώ η Apple προσφέρει μια ενσωματωμένη επιλογή για τη διαγραφή παλιών μηνυμάτων κειμένου (SMS) σε iPhone, δεν υπάρχει τέτοια εγγενής επιλογή διαθέσιμη στο Android. Αντίθετα, θα πρέπει να κατεβάσετε μια συμβατή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων από το Play Store για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Εδώ, θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Hangouts της Google (Δωρεάν) στο Android για να διαγράψουμε αυτόματα μηνύματα κειμένου (SMS) και να διατηρήσουμε τα εισερχόμενα SMS σας χωρίς ακαταστασία. Η λύση απέχει πολύ από το να είναι ιδανική και δεν έχετε πολλές επιλογές προσαρμογής, αλλά είναι ακόμα πιο χρήσιμη από το να μην έχετε καθόλου επιλογή αυτόματης διαγραφής.