UPDATE #NOW

Ποια είναι τα κορυφαία μουσικά φεστιβάλ που θα απολαύσουμε φέτος εκτός Αθηνών;


JTeam

30 Ιουλίου 2022

Ποια είναι τα κορυφαία μουσικά φεστιβάλ που θα απολαύσουμε φέτος εκτός Αθηνών;
Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εμείς συγκεντρώσαμε τα κορυφαία φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν σε καλοκαιρινούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα

Ο Αύγουστος βρίσκεται προ των πυλών και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν! Έτσι, εμείς συγκεντρώσαμε τα κορυφαία φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν φέτος σε καλοκαιρινούς προορισμούς ανά την Ελλάδα και τα παρουσιάζουμε, ώστε να συνδυάσετε τις διακοπές μας με τα πιο fun -και μουσικά!- φεστιβάλ του καλοκαιριού.

River Party στο Νεστόριο Καστοριάς

Όταν μιλάμε για καλοκαιρινά Φεστιβάλ, σίγουρα το μυαλό μας πηγαίνει αμέσως στο καθιερωμένο River Party, που φέτος ύστερα από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας κάνει το reboot του. Για ακόμα μια φορά από τις 4 έως τις 7 Αυγούστου συντονιζόμαστε στο 42o River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, με διάθεση για μουσική, διασκέδαση και πάρτυ στη φύση. Η Καστοριά είναι ιδανικός προορισμός για όσους λατρεύουν τις εναλλακτικές διακοπές, τις βόλτες δίπλα στο ποτάμι, το camping, αλλά και για όσους ζουν για νέες μουσικές περιπέτειες. Κάποιοι από τους φετινούς καλεσμένους του θα είναι οι: Goran Bregovic, Νίκος Πορτοκάλογλου, Locomondo, 12ος Πίθηκος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Blues Wire, The Musix, Χαΐνηδες, Fundracar, Κούπες, Summer of Freud, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Bailemos. Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

4-7 Αυγούστου
Τιμή μονοήμερου εισιτηρίου: 17€ (4, 5 & 6 Αυγούστου), 20€ (7 Αυγούστου)
Τιμή 4ήμερου εισιτηρίου: 60€
Το κάμπινγκ σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες είναι δωρεάν

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr