UPDATE #NOW

3 tricks να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα, σύμφωνα με το TikTok


JTeam

16 Αυγούστου 2022

3 tricks να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα, σύμφωνα με το TikTok
Pexels/Shvets production
Υπάρχουν τρόποι να επιβιώσεις σε υψηλές θερμοκρασίες

Το TikTok μάς έχει δώσει πολλές φορές τη λύση σε προβλήματα και ο καύσωνας είναι ένα από αυτά. Και εφόσον ζούμε σε μία χώρα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι (μεγάλης διάρκειας), ας δούμε πώς θα διατηρήσουμε το σπίτι και τον εαυτό μας δροσερά καθ'όλη τη διάρκεια.

Κράτα δροσερά τα άκρα σου

Αν μιλάμε για καύσωνα, βοηθά να φοράς ειδικά βραχιόλια καρπού δροσερά ή να περνάς με παγάκια σημεία, όπως γόνατα, αγκώνες και λαιμό. Τα κρύα άκρα βοηθά και το αίμα να κρυώσει και μετά να πάει σε όλο σου το σώμα.

Κλειστά ή ανοιχτά παράθυρα;

@djneilmack Heatwave tip to keep your house cool. #heatwave #tiktoktips #ukhouse #coolitdown #voiceeffects ♬ feeling - Official Sound Studio

Η σωστή απάντηση είναι και τα δύο. Αν τα έχεις συνέχεια ανοιχτά, θα μπαίνει μέσα μόνο ζεστός αέρας. Πρέπει λοιπόν να κλείνουμε παράθυρα και στόρια όταν κάνει πολλή ζέστη και να τα ανοίγουμε όταν δροσίζει, έστω και λίγο.

Πάγωσε ό,τι παγώνεται

Από τα μπουκάλια με νερό, μέχρι τα beauty gadgets που δροσίζουν την επιδερμίδα, πάρε ένα ψυγειάκι για να τα βάζεις μέσα. Ό,τι πρέπει για μετά τη θάλασσα.

@chronicallyjenni It's hotting up in the UK so here are my top heatwave Hacks! You can find most of the products I mentioned in my chronic illness gadgets links in my bio. How are you staying cool? #Heatwave #HeatwaveUK #HeatwaveHack #HeatwaveHacks #KeepCool #POTS #SpoonieHacks ♬ Heat Waves - Glass Animals