UPDATE #NOW

Fuel Pass 2: Πότε πιστώνονται τα χρήματα - Ποια η απαραίτητη προϋπόθεση για τους δικαιούχους


JTeam

9 Αυγούστου 2022

Fuel Pass 2: Πότε πιστώνονται τα χρήματα - Ποια η απαραίτητη προϋπόθεση για τους δικαιούχους
Σήμερα Τρίτη ή αύριο Τετάρτη θα δουν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ορισμένοι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτημα στο vouchers.gov.gr για το Fuel Pass 2, σύμφωνα με τον Χρήστο Σταϊκούρα - Περίπου 3 μέρες μετά την αίτηση καταβάλλονται τα χρήματα - Ποιοι δεν μπορούν να κάνουν αίτηση για το επίδομα βενζίνης έως 100 ευρώ

Το υπουργείο Οικονομικών έχει προωθήσει το κονδύλι για το Fuel Pass 2 στο αρμόδιο υπουργείο, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος εκτίμησε ότι σήμερα ή αύριο, θα πιστωθούν χρήματα και στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων που υπέβαλαν αίτηση για να τους δοθούν μετρητά κι όχι άυλη κάρτα για επίδομα βενζίνης. Ηδη έχουν πιστωθεί κάποια ποσά στην ψηφιακή κάρτα, ενώ ο κ. Σταϊκούρας εκτίμησε πως σήμερα ή αύριο (10/8) θα πιστωθούν και κάποια ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Οσοι δεν έχουν υποβάλει αίτημα για να λάβουν τα χρήματα από το vouchers.gov.gr και πληρούν τις προϋποθέσεις των εισοδηματικών κριτηρίων, θα πρέπει πρώτα να κάνουν την φορολογική τους δήλωση για το οικονομικό έτος 2020-2021. Αν δεν την έχουν υποβάλει, το σύστημα τους «πετάει» και δεν τους επιτρέπει να μπουν στο Fuel Pass βγάζοντας το μήνυμα «FuelPass 2 | Δεν έχετε υποβάλει φορολογική δήλωση για το οικ. έτος 2021. Για να υποβάλλετε αίτηση Fuel Pass 2 θα πρέπει να έχετε υποβάλει πρώτα την φορολογική σας δήλωση για το οικονομικό έτος 2021». Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.