UPDATE #NOW

Οι Ρυθμιστές: Ένα ακόμη μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ γίνεται ταινία


JTeam

12 Αυγούστου 2022

Οι Ρυθμιστές: Ένα ακόμη μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ γίνεται ταινία
Το καθηλωτικό μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, «Οι Ρυθμιστές», θα είναι ένα ακόμη έργο από τη μακρά λίστα βιβλίων του δημοφιλούς συγγραφέα που θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η εταιρεία παραγωγής Bohemia Group απέκτησε τα δικαιώματα για την κινηματογραφική διασκευή του best seller του Στίβεν Κινγκ, με τίτλο «Οι Ρυθμιστές». Με τη μεταφορά του μυθιστορήματος τρόμου στη μεγάλη οθόνη να αναλαμβάνει ο σεναριογράφος George Cowan.

Οι «Ρυθμιστές», οι οποίοι εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1996, αφηγούνται τη διατάραξη της ήρεμής ζωής σε ένα προάστιο του Wentworth, στο Οχάιο, όταν τέσσερα βαν σκορπούν τον τρόμο στους κατοίκους, σκοτώνοντας εν ψυχρώ οποιονδήποτε αποφασίζει να κυκλοφορήσει έξω στον δρόμο. Τα σπίτια μυστηριωδώς μετατρέπονται σε καλύβες και ο δρόμος πλέον καταλήγει σε αυτό που μοιάζει με μια ζωγραφιά παιδιού ενός φόντου γουέστερν. Πίσω από το μακελειό κρύβεται ένα μοχθηρό πλάσμα που κατέλαβε το σώμα ενός αυτιστικού αγοριού των οποίων οι γονείς σκοτώθηκαν σε πυροβολισμούς στο δρόμο μήνες πριν.

Γιορτάζοντας φέτος τα 75 χρόνια του, ο Στίβεν Κινγκ αποτελεί πλέον έναν εμβληματικό και πολυβραβευμένο συγγραφέα που κατοικεί στο Μέιν και τη Φλόριντα μαζί με τη μυθιστοριογράφο σύζυγο του Tabitha King. Το ζευγάρι έχει αναπτύξει διαδεδομένη φιλανθρωπική δράση, συμπεριλαμβανομένης και της δημιουργίας πολλών βιβλιοθηκών.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr