UPDATE #NOW

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να φορτίζεις το iPhone σου


JTeam

15 Αυγούστου 2022

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να φορτίζεις το iPhone σου
Pexels
Δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που παραπονούνται για τους φορτιστές των iPhone. H Apple όμως μας δίνει τις απαραίτητες συμβουλές που θα αλλάξουν τη διάρκεια της μπαταρίας σας και αυτό σίγουρα είναι ένα καλό νέο

Σύμφωνα λοιπόν με την Αpple δεν κάνει καλό να συνεχίσουμε να φορτίζουμε το κινητό μας όταν έχει φορτίσει 100%. Παίζει σημαντικό ρόλο και να προμηθευόμαστε αποκλειστικά φορτιστές της εταιρείας καθώς όσο το δυνατόν πιστοποιημένα προϊόντα της Apple, τόσο πιο σταθερή τάση ρεύματος, η οποία δεν θα βλάπτει τη ζωή μπαταρίας.

Όσο για την φόρτιση μετά το 100% μπαταρίας, υπάρχει η τέλεια πρόταση που έρχεται από την ίδια την Apple, για όλους εμάς που φορτίζουμε τα κινητά μας το βράδυ. Είναι σημαντικό είναι να έχετε ήδη ενεργοποιημένη την επιλογή στο iPhone σας (εάν «τρέχει» με iOS 13 ή πιο πρόσφατο) "Βελτιστοποίηση Φόρτισης". Έτσι, θα παρατείνει την καλή υγεία της μπαταρίας.

Jenny.Gr

Τι σημαίνει αυτό;

Πώς όταν φορτίζετε το κινητό για πολλές ώρες το βράδυ, θα φορτίζεται γρήγορα μέχρι το 80% και έπειτα αργά μέχρι το 100%.

Δυστυχώς δεν μπορείτε να σταματήσετε την "ηλικίωση" της μπαταρίας αλλά μπορείτε να την καθυστερήσετε. Όσο περισσότερο χρησιμοποιήσετε το κινητό σας, τόσο περισσότερο θα «γερνάει» η μπαταρία της.