AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

O Σταύρος Ξαρχάκος έκανε μια σημαντική δωρεά στο Μουσικό Λύκειο Παλλήνης


JTeam

30 Αυγούστου 2022

O Σταύρος Ξαρχάκος έκανε μια σημαντική δωρεά στο Μουσικό Λύκειο Παλλήνης
Ο σπουδαίος συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος μας υπενθύμισε πόσο σημαντική είναι η έννοια της συνεισφοράς

Ο ίδιος θέλησε να ενισχύσει οικονομικά τη σχολική κοινότητα του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης κάνοντας μια δωρεά ύψους 28.000€. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μέσα από την ιστοσελίδα του σχολείου.

Το μουσικό σχολείο ευχαρίστησε τον σύνθεση για αυτή του την κίνηση γενναιοδωρίας.

«Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για υποτροφίες σε τελειόφοιτους του σχολείου μας που πετυχαίνουν την υψηλότερη βαθμολογία εισαγωγής στα Μουσικά Τμήματα των Πανεπιστημίων Μακεδονίας, Ιονίου και Ιωαννίνων, τόσο τη φετινή σχολική χρονιά όσο και τα επόμενα 4 χρόνια. Προϋπόθεση αποτελεί η φοίτησή τους σε μία από αυτές τις σχολές.
Η συνεισφορά αυτή είναι ανεκτίμητη, διότι πρόκειται για σημαντική ενίσχυση ώστε να μπορέσουν οι τελειόφοιτοί μας να ακολουθήσουν το όνειρό τους».

Εμείς δεν έχουμε παρά να σημειώσουμε πόσο ελπιδοφόρο είναι να υπάρχουν προσωπικότητες που στηρίζουν έμπρακτα τα όνειρα της νέας γενιάς.

Αυτό το καλοκαίρι ο Νίκος Ξαρχάκος μας χάρισε μια μοναδική στιγμή του. Το γύρο του διαδικτύου έκανε ένα υπέροχο βίντεο από τη Σύρο, με πρωταγωνιστή τον αξεπέραστο συνθέτη αλλά και μία ομάδα μικρών μουσικών.Ο ίδιος φαίνεται να τους καθοδηγεί με το ίδιο πάθος που θα το έκανε σε μία κανονική ορχήστρα, ώστε να παίξουν την Φραγκοσυριανή.