UPDATE #NOW

Ο Ashton Kutcher έχασε 12 κιλά για τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, που τρέχει για καλό σκοπό


JTeam

31 Αυγούστου 2022

Ο Ashton Kutcher έχασε 12 κιλά για τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, που τρέχει για καλό σκοπό
@aplusk
Τρέχει για καλό σκοπό και μοιράζεται τα όσα έχει μάθει από την προετοιμασία του

Αφοσιωμένος στον στόχο του φαίνεται ο Ashton Kutcher, ο οποίος βρίσκεται στην προετοιμασία του για τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2022. Μετά την εξομολογητική του συνέντευξη για το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει, ο Kutcher θα τρέξει στον μαραθώνιο για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για την οργάνωση Digital Defenders of Children (THORN), την οποία ίδρυσε μαζί με την πρώην σύντροφό του Demi Moore. H THORN αποτελεί μια διεθνής οργάνωση κατά της εμπορίας ανθρώπων και εργάζεται για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των παιδιών.

«Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω παρατηρήσει στο σώμα μου, είναι πως οι μυϊκή μου δύναμη από το πάνω μέρος, έχει μεταφερθεί στο κάτω μέρος. Έχω χάσει 12 κιλά συνολικά». Ο Ashton αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του Mila Kunis, για την οποία δήλωσε πως είναι πολύ υποστηρικτική. «Το να περιλαμβάνω τον εαυτό μου ανάμεσα σε ανθρώπους που με στηρίζουν, κάνει τα δύσκολα πράγματα, πολύ πιο εύκολα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Kutcher, αναφέρθηκε και στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα, το οποίο είναι μια σειρά 16 επεισοδίων με συνεντεύξεις. Τίτλος τους είναι "Ο μελλοντικός μας εαυτός" και στα επεισόδια αυτά βλέπουμε τον Ashton, να προετοιμάζεται για τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης μαζί με άλλους διάσημους celebrities, όπως η Natalie Portman και η Kardashian.

«Το κίνητρο μου είναι τα παιδιά μου», δήλωσε ο Ashton Kutcher

Αναφερόμενος στην κόρη του Wyatt, 7 ετών και τον γιο του Dimitri, 5 ετών, ο ηθοποιός δήλωσε πως αποτελούν την κινητήριο δύναμη του, ενώ πριν κλείσει αναφέρθηκε και πάλι στον οργανισμό THORN, θελοντας να ευαισθητοποιήσει όλο και περισσότερους ανθρώπους γύρο από το θέμα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των παιδιών. «Έχουμε δουλέψει τοσο σκληρά για να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα, που είμαι πρόθυμος να φτάσω μέχρι και το τελευταίο χιλιόμετρο στον μαραθώνιο», είπε ο Kutcher.