UPDATE #NOW

Emergency Bypass: H λειτουργία στο iPhone που κάθε γονιός πρέπει να ενεργοποιήσει


JTeam

1 Σεπτεμβρίου 2022

Emergency Bypass: H λειτουργία στο iPhone που κάθε γονιός πρέπει να ενεργοποιήσει
unsplash
Πώς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία «Emergency Bypass» και να ακούσεις το κινητό σου ακόμη και αν ειναι στην σίγαση

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας είναι ότι προσφέρει ένα αίσθημα παραπάνω ασφάλειας, αφού οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να καλέσεις για βοήθεια. Ακόμη και για εκείνες τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όμως, όπου δεν μπορείς να ακουμπήσεις το κινητό σου, αλλά εξακολουθείς να το έχεις πάνω σου, μπορείς να στείλεις στην κοντινότερη επαφή σου, το που βρίσκεσαι με ένα κουμπί.

Μια τέτοια λειτουργία είναι απαραίτητη για μητέρες για παράδειγμα, οι οποίες μπορούν να την ενεργοποιήσουν στο κινητό του παιδιού τους και σε περίπτωση κινδύνου με ένα πάτημα κουμπιού, να ξέρουν ακριβώς που βρίσκονται και ότι χρειάζονται βοήθεια. Για να δεις το five click each, πάτησε εδώ.

Εκτός από αυτό όμως, μια μητέρα δημοσίευσε ένα καινούργιο iPhone hack στο tik tok, προκειμένου να ενημερώσει ακόμη περισσότερες μητέρες και να βεβαιωθούν πως το κινητό τους θα χτυπήσει όταν τις καλέσουν τα παιδιά τους, ακόμη και αν είναι στην σίγαση.

Jenny.Gr

Πως να ενεργοποιήσεις την συγκεκριμένη λειτουργία στο κινητό

Πατά στις επαφές σου, διάλεξε την επαφή που θέλεις ( για παράδειγμα, το κινητό των παιδιών ή του σχολείου τους ), στην συνέχεια πάτησε επεξεργασία και διάλεξε την επιλογή "set to emergency bypass". Θα δεις και παρακάτω αναλυτικά το βίντεο βήμα προς βήμα για να την ενεργοποιήσεις. Με αυτον τον τρόπο, κάθε φορά που θα σε καλεί η επαφή που όρισες, δηλαδή το παιδί σου ή το τηλέφωνο του σχολείου, το κινητό σου θα χτυπάει ανεξάρτητα αν το κινητο είναι στην σίγαση.

@laurenjd25 MUM HACK.. #munhack #parenting #emergency #emergencycontact ♬ original sound - Lauren Davies 💕