UPDATE #NOW

Πέτρος Φιλιππίδης: «Τι με κοιτάς;», είπε σε άντρα του ακροατηρίου στη σημερινή δίκη


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2022

Πέτρος Φιλιππίδης: «Τι με κοιτάς;», είπε σε άντρα του ακροατηρίου στη σημερινή δίκη
Στην σημερινή δίκη, η στάση του Πέτρου Φιλιππίδη δεν ήταν ίδια με τις προηγούμενες φορές

Συνεχίστηκε σήμερα, παρουσία και του ιδίου, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά τις εις βάρος του καταγγελίες τριών γυναικών. Μέχρι σήμερα ο κατηγορούμενος παρακολουθούσε αμίλητος και σχεδόν πάντα ανέκφραστος τα όσα λάμβαναν χώρα εντός του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται. Η στάση αυτή άλλαξε κατά τη σημερινή διαδικασία καθώς τόσο κατά τη διάρκεια της δίκης όσο και σε διακοπή αυτής εμφανίστηκε εκνευρισμένος.

Συγκεκριμένα, όταν μία μάρτυρας αναφέρθηκε σε φήμες και κουτσομπολιά γύρω από το όνομα του, ο κατηγορούμενος σε έντονο ύφος ζήτησε από τους συνηγόρους του να παρέμβουν και να διακόψουν τη μάρτυρα. Στη συνέχεια, σε μία διακοπή της δίκης, σηκώθηκε από τη θέση του, πλησίασε έναν άντρα από το ακροατήριο και του είπε «Τι με κοιτάς;» με τον άνδρα να απαντά : «κάνετε κάποιο λάθος κύριε».

Κατά τη σημερινή διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου κατέθεσε γυναίκα ηθοποιός, φίλη της δεύτερης γυναίκας που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού της το 2010. «Είμαστε φίλες από τη σχολή και το 2010 μου είπε ενθουσιασμένη ότι γνώρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη και θα έκανε αντικατάσταση στην παράσταση «Μπακαλόγατος». Την επίμαχη ημέρα είχαν συνεννοηθεί να βρεθούν μετά το ραντεβού της με τον ηθοποιό. Έφτασε μπροστά μου ένας άνθρωπος παρά πολύ αναστατωμένος. Της είπα να ηρεμήσει και πως θα δούμε τι θα κάνουμε. Εκείνη την ώρα χτύπησε το κινητό της. Είδαμε ότι ήρθε ένα μήνυμα από τον κ. Φιλιππίδη. Ήταν παρά πολύ αισχρό. Ίσως το πιο αισχρό που έχω δει ποτέ. Ζητούσε να γίνουν σεξουαλικές πράξεις και της έλεγε ότι δεν θα του ξεφύγει την επόμενη φορά».

Η συνέχεια με την κατάθεση της μάρτυρας, στο Reader.gr