UPDATE #NOW

Ο Harry Styles έφτυσε (;) τον Chris Pine στη Βενετία - Μήπως ζούμε τη σαπουνόπερα της δεκαετίας;


Κλέλια Φατούρου

6 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Harry Styles έφτυσε (;) τον Chris Pine στη Βενετία - Μήπως ζούμε τη σαπουνόπερα της δεκαετίας;
Περάσαμε από τις θεωρίες σε πράξεις και το επίπεδο μόλις έπεσε δραματικά

Ποια Λάμψη, ποια Καλημέρα Ζωή και ποια Πάολα και Παολίνα; Εδώ μιλάμε για την καλύτερη σαπουνόπερα της δεκαετίας, η οποία εκτυλίσσεται μπροστά στα αθώα μάτια μας και πλέον απαθανατίζεται σε φωτογραφίες και βίντεο στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Αφού λοιπόν μάθαμε ότι η Florence Pugh θα παραστεί μεν στο Φεστιβάλ για την πρεμιέρα του "Don't Worry Darling", θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί αλλά δεν θα συμμετάσχει στη συνέντευξη Τύπου του cast (και της Olivia Wilde), σειρά είχε ένα φτύσιμο.

Και αν νομίζεις ότι μιλώ μεταφορικά, το βίντεο που έχει γίνει viral στο Twitter δείχνει τον Harry Styles να επιστρέφει στη θέση του, όπου τον περιμένουν οι συμπρωταγωνιστές Chris Pine και Olivia Wilde, και να ρίχνει μία γρήγορη, αλλά τόσο ξεκάθαρη ροχάλα στα πόδια του Pine. Ο ηθοποιός το αντιλαμβάνεται, αντιδρά με αξιοπρέπεια, του τύπου «Χριστέ μου, τι ήθελα και έμπλεξα σε όλο αυτό το τσίρκο» και συνεχίζει να χειροκροτά, με τον Styles να κρατά poker face και να χαιρετά κάποιον άλλο παραδίπλα.

Το Twitter έχει παίξει τη σκηνή σε slow motion, με τους fans του Styles να ψάχνουν να βρουν το σάλιο του και με εμάς τους υπόλοιπους να βλέπουμε ξεκάθαρα τη στιγμή, με την αντίδραση του Pine να επιβεβαιώνει αυτό που μόλις έγινε. Και φυσικά, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να αναρωτιόμαστε τι στο καλό συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας και όλοι έχουν πάθει μεταξύ τους Succession.

Μέχρι σήμερα, είχαμε επικεντρωθεί στο beef της Florence Pugh και της Olivia Wilde, με τις φήμες να θέλουν την Pugh εκνευρισμένη με τη Wilde, επειδή η δεύτερη δεν εκτέλεσε ποτέ χρέη σκηνοθέτη, ήταν πολύ απασχολημένη με το ειδύλλιό της με τον Styles και της φερόταν άσχημα επειδή υποτίθεται ότι την έβλεπε ανταγωνιστικά. Και ενώ η Wilde την αποθεώνει ακόμα για την ερμηνεία της, η Pugh τηρεί σιγή ιχθύος και απλώς εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τη γιαγιά της, ενώ η Wilde μιλάει για κατασκευάσματα των tabloids. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι η ίντριγκα δεν έχει τελειώσει ακόμα. To be continued.