UPDATE #NOW

Το θρίλερ «Smile» κάνει το πιο έξυπνο και τρομακτικό promo που έχεις δει από ταινία


Κλέλια Φατούρου

28 Σεπτεμβρίου 2022

Το θρίλερ «Smile» κάνει το πιο έξυπνο και τρομακτικό promo που έχεις δει από ταινία
Η καλύτερη προώθηση για ταινία τρόμου, μακράν

Όποιος λατρεύεις τις κλασικές αμερικάνικες ταινίες τρόμου, να σηκώσει το χέρι του. Αν δεν το σήκωσες, μάλλον δεν θα ήθελες να παρευρεθείς σε κάποιον αγώνα baseball στις Η.Π.Α. το Σαββατοκύριακο που μάς πέρασε.

Για κάποιον που έχει δει το trailer της ταινίας Smile, ίσως κατάλαβε τα παγωμένα τρομακτικά χαμόγελα των ανθρώπων που έπιασε η κάμερα στους αγώνες Boston Red Sox v New York Yankees, NY Mets v Oakland Athletics και St. Louis Cardinals v Los Angeles Dodgers.

Ένα από τα μοχθηρά αυτά χαμόγελα, έκανε την εμφάνισή του και στο Today Show, με πολλούς να αναρωτιούνται τι στο καλό συμβαίνει. Αυτό που συνέβη ήταν ένα πολύ έξυπνο, χιουμοριστικό αλλά και τρομερά creepy promo της ταινίας Smile. Η πλοκή επικεντρώνεται στην ψυχολόγο Δρ. Rose Cotter, που ήταν μάρτυρας ενός τραυματικού συμβάντος με μία ασθενή της, το οποίο συνεχίστηκε με εξίσου περίεργα και ανεξήγητα γεγονότα. Το κοινό στοιχείο όλων, το παγωμένο τρομακτικό χαμόγελο που λέγαμε.

Και υπάρχει συνέχεια. Όποιος δει τυχαία στον δρόμο το τρομακτικό χαμόγελο, καλεί στο 201.365.4067,που οδηγεί σε ηχογραφημένο μήνυμα ή ποστάρει τη φωτογραφία. Πάρα πολύ καλή επιλογή για μία ταινία που, ακόμα κι αν αποδειχθεί χάλια, θα τρέξουν όλοι να τη δούνε. Η επίσημη πρεμιέρα είναι στις 30 Σεπτεμβρίου.

Jenny.Gr