UPDATE #NOW

Οκτώβριος στο Netflix: 23 σειρές που έρχονται για ατελείωτο cocooning


Κλέλια Φατούρου

1 Οκτωβρίου 2022

Οκτώβριος στο Netflix: 23 σειρές που έρχονται για ατελείωτο cocooning
23 σειρές μάς φέρνει η πλατφόρμα και μπράβο

Υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο με κάποιες ζέστες, που ελπίζουμε ότι δεν κρατήσουν πολύ, έτσι ώστε να βγάλουμε τις κουβερτούλες και να περάσουμε τις Κυριακές μας με κάλτσες, αγκαλιές και (επιτέλους) ζεστούς καφέδες.

Το Netflix μάς φέρνει όχι 1, ούτε 2, ούτε 10, αλλά 23 σειρές που είτε κάνουν πρεμιέρα είτε επιστρέφουν με φρέσκο κύκλο. Να πέσουν τα trailers παρακαλώ!

Πλημμύρα

Το 1997, επιστήμονες και τοπικοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Βρότσλαβ καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις όταν ένα καταστροφικό πλημμυρικό κύμα απειλεί την πόλη. Στις 5 Οκτωβρίου.

Τα Κορίτσια του Ντέρι: Σεζόν 3

Όπως η Βόρεια Ιρλανδία κάνει ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον, έτσι κάνουν και τα κορίτσια μας — χωρίς να αποφεύγουν μερικά εμπόδια στον δρόμο τους. 7 Οκτωβρίου

Η Λέσχη του Μεσονυχτίου

Σε ένα άσυλο ανιάτων για εφήβους, τα μέλη ενός πριβέ κλαμπ συνάπτουν μια ανατριχιαστική συμφωνία: Ο πρώτος που θα πεθάνει πρέπει να στείλει ένα σημάδι από τον τάφο. Από τις 7 Οκτωβρίου.

Ανδρόπαυση

Όταν ξεκινάει η ανδρόπαυση, ένας 50ρης οικογενειάρχης αποφασίζει να κάνει αλλαγές και να κυνηγήσει την ευτυχία. Τότε, τα κάνει όλα θάλασσα. Πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου.

Ο Ματ Ράιτ στη Γη των Κροκοδείλων

Ο Ματ Ράιτ και η ατρόμητη ομάδα του πιάνουν και μεταφέρουν κροκόδειλους, μερικά από τα πιο άγρια ερπετά του κόσμου, στην ενδοχώρα της Αυστραλίας. 12 Οκτωβρίου.

The Playlist: Σειρά μίας σεζόν

Ο νεαρός επιχειρηματίας Ντάνιελ Εκ και οι βασικοί του συνεργάτες φέρνουν την επανάσταση σε όλη τη μουσική βιομηχανία, προσφέροντας παντού νόμιμο δωρεάν streaming. Στις 13 Οκτωβρίου.

Σου Πέρκινς: Απολύτως Νόμιμα

Η Σου Πέρκινς τα βάζει με τη μέση ηλικία ταξιδεύοντας σε χώρες της Λατινικής Αμερικής όπου ζει περιπετειώδεις, τρομακτικά νόμιμες και, ενίοτε, επικίνδυνες καταστάσεις. 13 Οκτωβρίου.

Ζητείται Σωτηρία

Ένας προβληματικός νέος ξυπνά χωρίς να το θέλει σε μια ψυχιατρική κλινική. Αυτά που μαθαίνει κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα αλλάξουν για πάντα τη ζωή του. Στις 14 Οκτωβρίου.

Αγία Οικογένεια

Μια οικογένεια με ένα σοκαριστικό μυστικό κάνει νέα αρχή στη Μαδρίτη, όπου νέες σχέσεις περιπλέκουν τα σχέδιά της και το παρελθόν αρχίζει να της δημιουργεί προβλήματα. 14 Οκτωβρίου.

Μαύρες Πεταλούδες

Ένας μελαγχολικός συγγραφέας δέχεται να γράψει τα απομνημονεύματα ενός ετοιμοθάνατου και γίνεται γρήγορα μέρος του αιματοβαμμένου παρελθόντος του. Διαθέσιμο στις 14 Οκτωβρίου.

Ταΐστε τον Φιλ: Σεζόν 6

Από την Κροατία μέχρι τη Φιλαδέλφεια, ο Φιλ ταξιδεύει στον κόσμο και απολαμβάνει την τοπική κουζίνα και κουλτούρα. Επιπλέον, τιμά τους αγαπημένους του γονείς. 18 Οκτωβρίου.

Άλυτα Μυστήρια: Τόμος 3 (Νέα επεισόδια εβδομαδιαία | 18 Οκτωβρίου: Επεισόδια 1-3, 25 Οκτωβρίου: Επεισόδια 4-6)

Το ριμέικ της αναγνωρισμένης σειράς ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων επιστρέφει για μια νέα σεζόν. 18 Οκτωβρίου.

Παναγία των Παρισίων: Σειρά μίας σεζόν

Εμπνευσμένη από αληθινές μαρτυρίες Γάλλων πυροσβεστών, αυτή η δραματική σειρά διερευνά τον αντίκτυπο της πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων το 2019. 19 Οκτωβρίου.

Η Συμμορία με τα Πράσινα Γάντια

Μετά την αποτυχία της τελευταίας τους ληστείας, τρεις ηλικιωμένες γυναίκες κρύβονται από την αστυνομία σε ένα γηροκομείο όπου αποκαλύπτουν ένα σκοτεινό μυστικό. Από τις 19 Οκτωβρίου.

28 Ημέρες Τρόμου

Τρεις ομάδες περνούν από 28 μέρες σε ορισμένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη της Αμερικής για να ζήσουν κάτι παραφυσικό όπως οι Εντ και Λορέιν Γουόρεν. Στις 21 Οκτωβρίου.

Βάρβαροι: Σεζόν 2

Έναν χρόνο μετά την ήττα του Βάρος, ένας νέος Ρωμαίος στρατηγός εγκαθίσταται στη Γερμανία καθώς ο Άρι επιδιώκει να γίνει βασιλιάς όλων των φυλών. 21 Οκτωβρίου.

Από το Μηδέν: Σειρά μίας σεζόν

Σε αυτήν τη ρομαντική ταινία, μια Αμερικανίδα (Ζόε Σαλντάνα) αγαπά και χάνει έναν άντρα από τη Σικελία που γνώρισε στην Ιταλία. Βασισμένη στο μπεστ σέλερ της Τέμπι Λοκ. Από τις 21 Οκτωβρίου.

High: Εξομολογήσεις μιας Διακινήτριας Ναρκωτικών

Jenny.Gr

Όταν συλλαμβάνεται για λαθρεμπόριο κοκαΐνης, η Μικέλα ΜακΚόλουμ εξιστορεί το συγκλονιστικό της ταξίδι στον παράνομο κόσμο της διακίνησης ναρκωτικών. 21 Οκτωβρίου.

Το Ερμάριο με τα Αλλόκοτα Αντικείμενα του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Ο καταξιωμένος και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο επιμελείται αυτήν τη συλλογή δυσοίωνων ιστοριών, η μια πιο τρομακτική από την άλλη. Στις 25 Οκτωβρίου.

The Bastard Son & The Devil Himself

Jenny.Gr

Μια αιματηρή και συγκλονιστική σειρά φαντασίας από τα βιβλία "Half Bad" της Σάλι Γκριν με τον Τζέι Λαϊκούργκο ("Τιτάνες") και τη Νάντια Πάρκες. 28 Οκτωβρίου.

Big Mouth: Σεζόν 6

Η βραβευμένη με Emmy σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες επιστρέφει για μια νέα σεζόν. Στις 28 Οκτωβρίου.

Αν Ήξερα

Jenny.Gr

Δέκα χρόνια μέσα σε έναν απογοητευτικό γάμο, η Έμα πασχίζει να τα βγάλει πέρα μέχρι που της δίνεται μια απίστευτη ευκαιρία να ζήσει ξανά την προηγούμενη δεκαετία. Πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου.

Drink Masters

Jenny.Gr

Κορυφαίοι mixologist βάζουν την καρδιά τους σε πεντανόστιμα πρωτότυπα κοκτέιλ σ' αυτόν τον καταιγιστικό διαγωνισμό με παρουσιαστή τον κωμικό Τον Μπελ. 28 Οκτωβρίου.