UPDATE #NOW

Κατερίνα Ευαγγελάτου: Καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών μέχρι το 2025


JTeam

3 Οκτωβρίου 2022

Κατερίνα Ευαγγελάτου: Καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών μέχρι το 2025
Με υπουργική απόφαση, η θητεία της Κατερίνας Ευαγγελάτου ως καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών, ανανεώθηκε για ακόμη μια τριετία

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα, το Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου έμεινε «ακέφαλο», αφού η θητεία της Κατερίνας Ευαγγελάτου είχε λήξει από τις 31 Αυγούστου του 2022.

Ο κ. Γιατρομανωλάκης είχε δεσμευτεί ήδη από τον Μάρτιο ότι το ΥΠΠΟ θα έπραττε εγκαίρως, όταν η πρώτη θητεία της Κατερίνας Ευαγγελάτου πλησίαζε στο τέλος της, ώστε να δρομολογηθεί η διάδοχη κατάσταση, μέσω των ανοιχτών διαδικασιών που έχουν λειτουργήσει στους άλλους εποπτευόμενους φορείς.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, το Υπουργείο Πολιτισμού προχώρησε σε απευθείας ανανέωση της θητείας – ανάθεση της διεύθυνσης του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου στην Κατερίνα Ευαγγελάτου, και όχι στην προκήρυξη διαγωνισμού.
Μάλιστα, επιβεβαιώθηκε η αναμενόμενη ανανέωση της θητείας της Κ. Ευαγγελάτου στο «τιμόνι» του Φεστιβάλ Αθηνών. Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ότι σύμφωνα με υπουργική απόφαση της Λίνας Μενδώνη, η Κατερίνα Ευαγγελάτου θα είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για μία ακόμη μία τριετία, δηλαδή μέχρι το 2025.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr