UPDATE #NOW

Η Jessica Chastain σταμάτησε να τρώει για να υποδυθεί την Tammy Wynette. Αυτά καλό είναι να μη γίνονται


Κλέλια Φατούρου

7 Οκτωβρίου 2022

Η Jessica Chastain σταμάτησε να τρώει για να υποδυθεί την Tammy Wynette. Αυτά καλό είναι να μη γίνονται
Instagram/Jessica Chastain
Το έκανε για τον ρόλο αλλά θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς αποφυγή

Όλοι μιλούν για τη μεταμόρφωση και τη σπουδαία ερμηνεία της Jessica Chastain στη σειρά "George & Tammy", όπου υποδύεται τη γνωστή τραγουδίστρια της country, Tammy Wynette, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 55 της.

Μαζί με τον Michael Shannon, αναβιώνουν το ταραχώδες love story του μουσικού ντουέτου Tammy Wynette και George Jones (Michael Shannon) και δείχνουν τα τελευταία χρόνια της ζωής της, όπου υπέφερε από διάφορες ασθένειες και ήταν εθισμένη σε παυσίπονα.

Η Jessica Chastain έπρεπε να δουλέψει πάρα πολύ για αυτόν τον ρόλο, και όχι μόνο φωνητικά, επειδή χρειάστηκε να τραγουδήσει live μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους. Ως παραγωγός της σειράς, πήρε τον ρόλο στα χέρια της, έβαλε προσθετικά για να μοιάζει με την Tammy και αποφάσισε ότι θα φτάσει στα κιλά της μουσικού, όταν ήταν πια κοντά στον θάνατο.

«Δεν μου αρέσει να ανεβαίνω σε ζυγαριές, αλλά σταμάτησα να τρώω. Έπινα χυμούς και το έκανα μέχρι να μοιάζω με άρρωστη», είπε στο Vanity Fair και ελπίζουμε να μην ακολουθήσει κανένας αυτή τη συμβουλή. Νομίζαμε ότι οι μέρες όπου οι ηθοποιοί πεινούν προκειμένου να υποδυθούν κάποιο ρόλο είχαν περάσει, αλλά η Chastain μάς διέψευσε.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η ηθοποιός ενσαρκώνει μία γνωστή Tammy. Έγινε η Tammy Faye Bakker, που της έδωσε και το Όσκαρ. «Ξέραμε περισσότερα για το μακιγιάζ της και τίποτα για το ότι έλεγε στους χριστιανούς της κοινότητάς της ότι πρέπει να αγαπάμε τους ανθρώπους και να μην τους εξοστρακίζουμε επειδή έχουν AIDS. Είναι παράλογο που ασχολούμαστε με την εμφάνιση και όχι με τις πράξεις. Έπρεπε να βρούμε τη χρυσή τομή, γιατί ήταν μία larger than life προσωπικότητα».